Internetshopping Naglar

Zoya Sparkle i födelsedagspresent

8 april, 2010

Jag fyller år nästa vecka och passade på att beställa några födelsedagspresenter till mig själv. Det blev fyra av nagellacken från Zoyas vårkollektion Sparkle. Och som jag älskar dessa! Jag skulle kunna visa hur många bilder som helst på dem, men faktum är att de måste upplevas IRL. För ingen bild gör dem helt rättvisa. Jag blev såld på nagellacken när jag såg dem hos All Lacquered Up, men nu när jag sett dem på riktigt kan man istället säga att jag blev ägd.

Trots att de inte är lika fina på kort som på riktigt vill jag ändå visa upp lite flaskbilder på skönheterna. Se och njut. Och om ni sedan inte kan stå emot dem längre, klicka hem dem hos Sparkling Nails by Jewels. Jag handlar alla mina Zoya (och Nubar) därifrån och är mycket nöjd med kundservicen.

Zoya Mimi.

Zoya Charla.

Zoya Ivanka.

Zoya Gilda.

Relaterade inlägg

9 kommentarer

 • Svara Nailtastic 8 april, 2010 at 17:23

  Otroligt vackra flaskbilder! De ser underbara ut – ge oss swatches!

 • Svara badbomben 8 april, 2010 at 17:38

  Ojojoj vilka fina, superbra bilder!

 • Svara Maggie Makeup Addict 9 april, 2010 at 09:44

  Aaaaah! vad harligt! Och tacktacktacktack for lanken, jag har letat som en idiot efter nagonstans att bestalla Zoya fran!

 • Svara Kerstin 9 april, 2010 at 10:15

  Åh, hjälp vad fina!

 • Svara Sanna 10 april, 2010 at 17:00

  Jag måste faktiskt ha dem där! Ja, det måste jag!

 • Svara Emma P 10 april, 2010 at 19:17

  De ser helt jäkla ljuvliga ut faktiskt. Vore kul att se dem på. Grattis i förskott förresten:)

 • Svara Sofia (nibblah) 12 april, 2010 at 12:47

  Oh, de är så fantastiskt vackra, även i flaskan! Har spanat in Charla och Gilda hos ALU tidigare och blev inte precis mindre sugen nu ;) Tack för länken.

 • Lämna ett svar

  Reklam