Hudvård Recension

Yves Rocher Nutritive Végétal Velvety Ultra Rich Cleanser

23 maj, 2014

yves-rocher-nutritive-vegetal-velvety-ultra-rich-cleanser-1

Min hud är för det mesta riktigt torr eller yttorr. Till torr hy rekommenderas ofta rengöringsmjölk eller olja men ibland vill jag ha en löddrande rengöring. Det var för det ändamålet jag införskaffade Yves Rocher Nutritive Végétal Velvety Ultra Rich Cleanser som jag hoppades skulle vara en löddrande gelrengöring som inte torkade ut min hud.

yves-rocher-nutritive-vegetal-velvety-ultra-rich-cleanser-2

Om produkten

Velvety Ultra Rich Cleanser ingår i Yves Rochers serie Nutritive Végétal vars produkter är framtagna för torr hud. Rengöringen kommer i en klämvänlig tub med ett rejält snäpplock och är lätt att dosera. Doften är svår att beskriva men den är ganska mild och doftar lite blommig tvål. Innehåller extrakt från asksav, aphloia och trollhasselvatten.

Användning och resultat

Jag kan börja med att säga att det här visserligen är en gelrengöring men den löddrar inte det minsta. Alls. Nada. Snacka om att jag blev snopen och inte minst lite besviken. Jag vill ha lödder! Förutom den detaljen kändes det som en helt vanlig gelrengöring, ganska dryg och lätt att använda. Jag tycker dessvärre att den torkade ut aningens för mycket för att vara optimal för riktigt torr hud men den är definitivt mildare än många gelrengöringar för normal hud och passar nog bäst till normal/torr hud. Det här är en rengöring jag med stor sannolikhet kommer att göra slut på men inte köpa igen. Det är en sån där produkt som gör det som måstes men inte det lilla extra.

Sammanfattning

 • Pris: 95 kr, 125 ml
 • Köpställe: Yves Rochers butiker eller på yves-rocher.se.
 • Kortfattat: rengöringsgel för torr hud som gör det den ska men inte det lilla extra. Löddrar absolut ingenting men torkar inte heller ut lika mycket som många andra gelrengöringar.
 • Betyg: 3/5

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Dess/Drömteori 23 maj, 2014 at 23:14

  Håller i stort sett med dig :)

  • Svara Emelie 27 maj, 2014 at 22:48

   Då är jag inte helt ute och cyklar då kanske :)

  Lämna ett svar

  Reklam