Kroppsvård

Yves Rocher Botanical Care Mist

26 april, 2014

yves-rocher-botanical-care-mist-bottle

yves-rocher-botanical-care-mist-duo

I maj lanserar Yves Rocher en härligt läskande och återfuktande kroppsmist. Berikad med aloe vera och kamomill är det en ren törstsläckare för såväl yttorr som stramande hud och med dess lätta konsistens passar den perfekt när man har lite bråttom eller bara vill fylla på med fukt. Aloe veran som används i produkten utvinns ur plantor från ekologiska odlingar i Mexiko och de överblivna växtdelarna används som gödning för nya aloe vera växter.

Jag tycker att Botanical Care Mist är en otroligt härlig produkt som både känns skön på huden och doftar gott. Några snabba sprayningar och det säger slurp på huden. Den lätta konsistensen kommer att kännas speciellt härlig i sommar när det är varmt och man bara behöver lite svalka, eller för att återföra fukt till huden efter solning.

För mig som har ganska torr hud är den här inget substitut för en vanlig hudkräm men den känns fortfarande mysig att använda och jag gillar verkligen doften. Egentligen är det en helt onödig produkt för den tillför inte så mycket mer än doft och lite fukt och efter en stund är effekten borta. Men den är fortfarande trevlig att använda även om jag mer ser den som en doftande kroppsmist.

Köpinformation

Yves Rocher Botanical Care Mist har ett rekommenderat pris på 89 kr, 100 ml och finns i butik från och med maj.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam