Videoblogg

Videoblogg: Claire’s Mood Nail Polish wild/calm

26 juni, 2010

Motivationen till att blogga tryter just nu. Kanske beror det på sommaren och vädret eller att jag inte har så mycket nytt att visa. Jag sminkar mig dessutom väldigt sälla nu så det finns inte så mycket sådant att visa upp heller. Så det får bli en liten videosnutt om ett nagellack som antar olika färger beroende på hur varmt eller kallt det är. Claire’s Mood Nail Polish i färgen Wild/calm.

Relaterade inlägg

3 kommentarer

 • Svara Josephine (Makeuponista) 26 juni, 2010 at 20:34

  Häftigt! Ett sådant lack vill jag ha! :)

 • Svara Moa 27 juni, 2010 at 21:05

  Hej jag har lite frågor som jag hoppas du kan svara på.

  Jag har hört att det inte är bra att använda hudprodukter med salicylsyra på sommaren, varför är inte det bra? Jag har lite finnar som jag brukar använda daily fash wash från spotless-serien från apoteket på, har du nåt förslah på nåt annat alternativ som jag kan använda nu på sommaren och som inte kostar för mycket?

  Jag undrar också om det är bra eller dåligt att sola med finnar och finnär som jag har, jag undrar också om man kan ta bort finnärr på nåt sätt?

  Sista frågan nu, har du nåt tips på en bra återfuktande, svalkande och oparfymerad(eller svagt parfymerad) after sun uder hundra lappen?

  • Svara Emelie 4 juli, 2010 at 15:25

   Jag ska försöka svara på dina frågor så gott jag kan Moa.

   Syror exfolierar huden genom att lösa upp det yttersta hudlagret och därav blir huden mer känslig för solen. Det är därför man rekommenderas att inte använda hudvårdsprodukter med syror under sommarmånaderna. Om man mot förmodan vill eller känner att man måste göra det ändå bör man välja produkter med mycket svag syrahalt och dessutom bara använda dem under natten. Glöm då inte att komplettera med ett högt solskydd. Gärna SPF 50. La Roche Posay har ett bra solskydd för ansiktet. I din rengöring är syrahalten väldigt låg och det är dessutom ingen produkt som ligger kvar på huden någon längre stund så du kan lugnt fortsätta använda produkten även under sommaren. Men komplettera som sagt gärna med solskydd. För även om du inte sliter på huden med syror så sliter solen på huden åt dig.

   Jag vet att många med oren hy brukar kunna få bättre hud under ex. solresor så jag ser inget problem med att du inte skulle kunna sola. Glöm dock inte bort hudvårdsrutinen under sommaren. Och har du ärr efter finnar kan det vara en extra god idé att använda solskydd. Ärr, exempelvis efter operationer, bör man inte sola förrän efter ett år för att de inte ska blir mörka så har du mycket djupa ärr bör du vara lite försiktig.

   Jag har tyvärr inget tips på någon aftersun eftersom jag själv inte använder det. Jag tar min vanliga hudkräm eftersom det ofta är fukt som huden vill ha efter en dag i solen. En gemensam nämnare för aftersunkrämer brukar dock vara aloe vera så leta efter en produkt med det i om du vill ha en svalkande känsla. Jag tror att Hawaiian Tropics after sun ligger på runt 100 kr.

  Lämna ett svar

  Reklam