Övrigt Doft

Underbar dag och en ny doftupplevelse

21 april, 2008

Kom precis hem från en lång och skön cykeltur på min blommiga rosa cykel. Det är så förbaskat härligt att bara cykla iväg. Jag cyklade längs Eskilstunaån och satte mig på en brygga och åt lunch tillsammans med några fina änder. Tänk om man kunde fånga det grönlila skimmer hanarna har på huvudet. Det är så vackert.

Jag var även en tur på stan och kollade om Isadoras sommarkollektion med nagellack hade kommit ut men det hade den inte. Den ska komma ut den här veckan dock så ska kolla in på Kicks varje dag.

På Kicks hade de dessutom precis fått in dofter från Versace och jag provade lite av deras parfym som heter just Versace – och jisses vad gott den luktade! Varm vårdag med lite blommor personifierad. En mogen och romantisk varm doft. Jag måste lägga till den här på önskelistan. Det blir något att köpa på taxfreen när jag åker till Berlin i sommar.

Så här skriver Sephora om doftnoterna på sin hemsida:

”Living Dew Drops, Icy Black Currant, Purple Wisteria, White Lilac, Lotus Flower, Living Orchid, Angel White Jasmine, White Lights Azalea, Snowbird Azalea, Musks, Cedar, Cashmirwood, Amberwoods.”

Relaterade inlägg

7 kommentarer

 • Svara Sminkan 21 april, 2008 at 17:26

  Låter som en härlig dag.
  Jag har suttit på min uteplats och druckit kaffe i solen och sen åkt ”hem” från landet till Stockholm för att börja jobba igen i morgon. Är mindre förkyld nnu, men fortfarande en riktig snoris.
  Att promenera längs Eskilstunaån är faktiskt riktigt mysigt. Jag brukar också göra det ibland. faktum är att Eskilstuna inte är så hemskt som jag tyckte när jag flyttade därifrån 1992. Undrar om stan blivit bättre eller om det bara är at tjag blivit äldre och fått hemlängtan?

 • Svara Jean 21 april, 2008 at 17:30

  Vet inte om donna beauty.se kan ha den. Har aldrig hört talas om shoppen förut, men fick ett mail igår. Fanns några dofter jag vill testa faktiskt, bl a Mistress av Ag.Provocateur. Billigt var det oxå!

  Ett tips i all välmening bara.

 • Svara Emelie 21 april, 2008 at 17:38

  Sminkan> Usch, du får krya på dig!
  Tror att det kanske kan vara en kombination av de båda. Trots att det inte är mer än 7 månader sedan jag flyttade från min uppväxtort så känns det ändå lite skönt att komma tillbaka när jag väl är där. När jag fortfarande bodde där så ville jag bara därifrån dock.

  Jean> Åh, tack för tipset! De hade tyvärr inte just den här doften, men det kan ju hända att den kommer in sen :)

 • Svara Rouaa 22 april, 2008 at 02:32

  Hihi Emelie det där lät sååå sött!! hihi… Föreställde mig dig i pippilotter, rosor i håret och väldigt rosiga och fina kinder. :D

  Haha :D sååå sött!!

 • Svara Ninni 22 april, 2008 at 08:54

  Vad härligt! Jag håller med om Versace! Älskar deras dofter och har just nu Bright Crystal (den rosa med stor ”diamant” som lock).

 • Svara Emelie 22 april, 2008 at 16:19

  Rouaa> Måste man ha pippilotter bara för att man har en rosa cykel? :P Jo rosiga kinder fick jag hehe

  Ninni> Sniffade på Bright Crystal också och den luktade också gott. Men provade den aldrig på huden. Ska nog göra det dock :)

 • Svara Rouaa 23 april, 2008 at 01:21

  Emelie hihi neee. :p Bara en sån bild jag fick. hihi :D

 • Lämna ett svar

  Reklam