Personligt

Tyst och stilla

24 september, 2011

weleda_skinfood.jpg

Jag har haft fullt upp att flytta, jobba och varit sjuk den senaste tiden så åter igen har bloggen kommit i kläm. Jag har inte riktigt kommit i ordning ännu och mycket av skönhetsprylarna ligger fortfarande nerpackat. Jag lyckades dock gräva fram min tub av Weledas Skin Food för att smörja på min torra näsa nu när jag varit förkyld. Jag vet att många svär vid den och visst den funkar. Men det är något med doften och konsistensen som gör att jag inte blivit riktigt så förtjust i den.

Nu vet ni varför det varit så tyst på bloggen. På återseende och under tiden läser jag andra skönhetsbloggar med nöje!

Relaterade inlägg

9 kommentarer

 • Svara Karianne 24 september, 2011 at 16:25

  Vi er her når du kommer tilbake! :klem:

 • Svara HippiSara 24 september, 2011 at 17:50

  får ta och kolla in den här, många skriver om den och om man går efter de orden ska de vara jättebra! :)

 • Svara Honi 24 september, 2011 at 19:11

  Jag håller på att testa skinfood nu, tycker doften är väldigt stark och plantig… Men om man har torra hälar/knän/armbågar eller vad sjutton man kan tänka sig som inte är i ansiktet så fungerar den bra då doften inte kommer så nära inpå näsan tycker jag :p

 • Svara Carina (TotalBeauty) 24 september, 2011 at 19:46

  Vi finns här när du känner att du har tid att blogga igen. / Kram

 • Svara Helena S 25 september, 2011 at 16:17

  När jag är förkyld smörjer jag näsan med Fenazon, en liten tub som bokstavligen kallas ”nässalva” på Apoteket. Den funkar verkligen helt sjukt bra om man vill slippa fnas, torrhet och röd näsa!

  http://www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/common/produktinformation.aspx?Varuid=30104

 • Svara BeautyCave 25 september, 2011 at 21:00

  Jag är också dunderförkyld just nu och smörjer konstant in näsan med den här krämen. Är dock inte heller speciellt förtjust i doften så nu ska jag testa Cliniques Comfort On Call istället.

 • Svara Sandra 29 september, 2011 at 11:51

  Älskar denna lilla tub!

 • Svara Lenore 1 oktober, 2011 at 06:08

  Själv är jag dödligt förtjust i Extra emollient night cream från Mary Kay, det är ett bivax som gör mirakel för torra partier! Den har till och med hjälpt min psoriasis att den inte ens syns längre!

 • Svara tova 1 november, 2011 at 19:05

  jag hoppar gärna in och gör ngt inlägg om du skulle vilja :)

 • Lämna ett svar

  Reklam