Hudvård

Två nyheter i The Body Shops Vitamin E-serie

4 maj, 2016

Alla The Body Shops Vitamin E-älskare måste kolla in de två nya produkterna som de nu i maj adderat till serien. De är helt rätt i tiden både trend- och säsongmässigt. Dessutom har man uppdaterat alla produkter i hela serien med vegetabilisk och hållbart producerad hyaluronsyra som ska återfukta under ännu längre tid.

the-body-shop-new-vitamin-e-serie the-body-shop-new-vitamin-e-serie-2

The Body Shop Vitamin E

Den första av de två nyheterna är Aqua Boost Essence Lotion (175 kr, 160 ml), en lätt essence (eller ”ansiktsvatten”) med fuktighetsbevarande effekt som förbereder huden för efterföljande produkter. Den andra produkten är något som jag hoppade högt av glädje av eftersom jag har saknat något liknande i The Body Shops sortiment – nämligen en dagkräm med solskydd. Vitamin E Moisture Protect Lotion SPF 30 P+++ (225 kr, 50 ml) är en lätt och mjölkig kräm med UVA- och UVB-skydd som mjukgör och skyddar huden utan att efterlämna vita märken. Hur bra låter inte det här?!

the-body-shop-new-vitamin-e-serie-aqua-boost-essence-lotion the-body-shop-new-vitamin-e-serie-moisture-protect-emulsion-spf-30

Jag har testkört de båda nyheterna i ca två veckor och de blev snabbt ett självklart val i min hudvårdsrutin. Båda produkterna är sköna att använda och Essence Lotion känns svalkande och återfuktande, men inte mer än andra liknande produkter i samma kategori och prissegment. Dock gillar jag den bättre än de två tidigare Essence Lotion som The Body Shop har lanserat och den har en lite tjockare gelkonsistens som jag också gillar.

Dagkrämen med solskydd blev jag positivt överraskad av då den är väldigt lätt i konsistensen men trots det ger en rejäl fuktboost. Jag tror dock att den kan bli för mycket för er som har lite fetare hy. Ett plus är att den går snabbt att applicera och inte efterlämnar en vit yta. Båda produkterna är parfymerade med Vitamin E-seriens signaturdoft. De doftar en hel del och doften dröjer sig kvar ett bra tag, ialla fall med solskyddet. Men då jag gillar doften är det inget jag stör mig på även om jag som alltid tycker det är onödigt med parfym i hudvårdsprodukter.

Köpinformation

The Body Shops nya och uppdaterade Vitamin E-serie finns i butik från 3 maj.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam