Kroppsvård

Två nya brun utan sol

30 juli, 2009

Eftersom jag avskyr att sola och gärna håller mig undan från solens skadliga strålning så är brun utan sol (BUS) en bra produkt för mig. Och jag har testat ganska många, men få håller måttet enligt mina preferenser. Antingen blir det för dålig färg eller så luktar de för illa. Jag gillar min gradvisa BUS från The Body Shop men det är kul att ha en BUS som ger färg ganska omgående.

En riktigt bra budget BUS är från Åhléns egna märke Å. Den ligger vanligt vis på ca 80-90 kr om jag inte minns fel men jag haffade ett exemplar till kampanjpriset 60 kr nu för några veckor sedan. Krämen är färgad och luktar faktiskt riktigt gott. Den är lätt att smörja med och ger en fin färg ganska direkt. Dessutom stinker man inte så förfärligt efter ett par timmar trots att den evinnerliga BUS-doften finns där.

L’Oréal Sublime Bronze har varit en favorit sedan jag testade den för ca två år sedan. Den är färgad (finns i ofärgad variant också) och ger en snygg och jämn brun färg. Den är lätt att smörja med och är inte så klibbig som andra BUS kan vara. Den är lite dyr i vanliga fall (ca 160 kr) så när jag hittade den för 70 kr på Rusta slog jag till direkt. Den luktar lite starkare än Åhléns egna men ger istället en mörkare färg så det tycker jag väger upp.

2bus

Relaterade inlägg

2 kommentarer

  • Svara Honeyice 30 juli, 2009 at 14:38

    Hallå! Mitt favoritmärke på BUS, är Havaiian Tropic. Luktar kanongott och ger en lagom effekt utan att man får nån konstig orange hudton. Rekommenderar både den i sprayform och den i cremeform! / Honeyice

  • Svara Emelie 9 augusti, 2009 at 20:43

    Honeyice> Jag har hört att Hawaiian Tropic är ett favoritmärke hos många men själv har jag inte testat det.

  • Lämna ett svar

    Reklam