Naglar Recension

Trind Nail Repair – resultatet

12 juni, 2010

Det hår nu gått tre veckor sedan jag började min intensivbehandling med Trind Nail Repair. Det är en nagelstärkare som i en inledningsfas ska läggas på en gång om dagen i fjorton dagar. Därefter en gång i veckan för att bibehålla resultatet.

Jag kan nästan låta bilderna här nedan tala för sig själva. Mina naglar har inte bara kunnat växa sig längre utan de är dessutom mycket hårdare och tåligare än förut. De har inte växt snabbare än vanligt, men eftersom de har blivit hårdare under behandlingen så har de inte gått av eller gått sönder i samma utsträckning som förut. Och gudarna ska veta att de slits på väldigt mycket när jag jobbar. Flera gånger har jag slagit emot dem så hårt att de i vanliga fall hade spruckit eller gått av inne vid nagelbädden. Men till min stora förvåning har de klarat sig i 9 fall av 10. Tidigare hade den siffran nog legat runt 3 fall av 10 så det är en stor skillnad. Helt fantastiskt!

Jag tycker också att nageln ser fräschare ut nu. Nageltippen var förut ganska gul och halvt genomskinlig men nu har den blivit vitare och mer opak. På första bilden har jag målat ett lager Nail Repair och det fungerar också som ett beautylack. Det är lite vittonat och bidrar till att nageln med en gång ser lite finare ut. På andra bilden har jag ett vanligt ofärgat baslack vilket gör att nageln ser lite gulare ut. Men i verkligheten är det egentligen tvärtom. I det stora hela är jag mycket nöjd med produkten. Den har levererat precis det som lovades och jag kommer inte att överge den i första taget.

Betyg: 5/5
Köpa igen? Ja
Pris: ca 129 kr hos Kicks, Åhléns, Ica Maxi m.fl.

OBS! Den här produkten innehåller formaldehyd vilket en del kan få en allergisk reaktion från. Så var försiktiga vid användning av produkten och avsluta behandlingen vid minsta indikation av irritation, stickningar, domningar eller värmekänsla. Läs noggrant instruktionerna som medföljer.

Translation:

This is a review for a nail hardener from Trind that I’ve used for three weeks. As the pictures show, I received a very good result. It contains formaldehyde which some people might get an allergic reaction to. But it worked fine on me so I’ll keep using it weekly.

Relaterade inlägg

12 kommentarer

 • Svara Josephine (Makeuponista) 12 juni, 2010 at 11:15

  Fint resultat, den kanske jag ska testa! :)

  • Svara Emelie 12 juni, 2010 at 11:46

   Ja jag gillar den verkligen.

 • Svara Feline 12 juni, 2010 at 11:32

  Tjo! Hur länge får man använda den i sträck? Som övriga stärkare? Har du prövat den som bas? :)

  • Svara Emelie 12 juni, 2010 at 11:48

   Det står inget om hur länge man får använda den mer än 1 ggr dagligen i två veckor och därefter 1 ggr/vecka för att bibehålla resultatet. Jag använde den som bas under de första två veckorna och det funkade fint. Dock tog jag ju bort nagellacket efter en dag så jag vet ju inte hur bra det sitter.

   Dock kanske man bör vara lite försiktig med användningen eftersom den innehåller formaldehyd. Jag kommer nog att använda den 1-2 ggr/veckan hädanefter.

   • Svara Feline 12 juni, 2010 at 11:49

    Bajs också. :) Mina naglar gillar inte formaldehyd… :/

    • Svara Emelie 12 juni, 2010 at 11:51

     Aj då. Mina verkar älska det. I alla fall nu.

 • Svara Emma 12 juni, 2010 at 19:42

  Detta är riktigt bra, har haft ett i flera år och även om man inte är ute efter effekten så är bara två lager snyggt.

 • Svara Therése (Heartcore) 12 juni, 2010 at 23:20

  Kul att det funkade för dig med! Hoppas resultatet blir fortsatt bra :)

 • Svara mathilda 14 juni, 2010 at 23:09

  kan man inte få cancer av formaldehyd ? vågar inte använda min :(

 • Svara Sanna 16 juni, 2010 at 21:03

  Låter ju toppen!
  Mina naglar är så torra och sköra just nu.

 • Svara MissJessibel 11 juli, 2012 at 16:40

  Hejsan!
  När man använder ett nagelstärkande lack kan man använda det som ett underlack och alltså ha nagellack över det?

  /MissJessibel

  • Svara Emelie 3 november, 2012 at 18:07

   Ja du kan använda ditt nagelstärkande lack som underlack men det går även att lägga ett vanligt baslack ovanpå det stärkande om du vill det.

  Lämna ett svar

  Reklam