Verktyg och borstar

Torkställ för sminkborstar

4 mars, 2016

Jag har varit dålig på att tvätta mina sminkborstar regelbundet och det har ibland gått en månad mellan dem(!). Till stor del berodde det på att jag hade svårt att hitta ett bra ställe att låta dem torka på så att vattnet inte rann ner i skaftet eller att borststråna förlorade formen. Jag har haft dem liggandes över kanten på en hopvikt handduk ovanpå en låda på tvättmaskinen och ni hör ju hur omständigt det låter. Men efter att dels ha fått tag på en riktigt bra rengöring (Linda Mehrens Brush Cleansing Soap) och det här fiffiga torkstället har jag blivit mycket bättre på att tvätta borstarna regelbundet.

ovonni-brush-holder

Torkstället består av akryl och gummi och har 26 hål i olika storlek. Den är enkel att montera och ihopfälld blir den platt och tar väldigt lite plats. Jag har vant mig vid att använda den här så snabbt att jag knappt kan tro att jag klarat mig utan den tidigare. Den gör det så lätt att spontantvätta borstarna och nu gör jag det åtminstone en gång i veckan. Jag kan verkligen rekommendera det här torkstället till alla som använder sminkborstar regelbundet. Det är en investering precis som bra borstar är.

ovonni-brush-holder-2

ovonni-brush-holder-3

ovonni-brush-holder-4

Köpinformation

Den här typen av torkställ för sminkborstar finns i olika storlekar och märken. Min är av märket Ovonni och jag köpte den på Aliexpress för ca 8 USD från denna säljare. Sök på exempelvis brush holder så kommer ni att hitta fler resultat och säljare.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam