Hudvård Kroppsvård Tävling Tips

Toppenverktyg för ansiktsbehåring

7 juli, 2010

För drygt en månad fick jag upp ögonen för en produkt mot ”generande ansiktsbehåring” genom Linda. Produkten heter Epicare och fungerar som en liten handdriven epilator. Själva produkten består av en lång tjockare fjäder med två handtag och tanken är att man ska böja fjädern till en uppochnervänt U och sedan snurra handtagen för att hårstråna ska ryckas upp med rötterna.

För mig som van användare av epilator på bl.a. benen är smärtan inget ohanterbart. Det känns ungefär som att vaxa. Fördelen med denna är dock att den går att använda flera gånger (i princip hur länge som helst) och att den dessutom inte kletar. Jag kan också ta fram den när som helst och bara rulla den över det område jag vill ha bort hårstrån från. T.ex. framför TVn. Något som den dock inte rekommenderas för är att ansa ögonbrynen eftersom det är lite svårt att styra dess framfart. Men i övriga ansiktet funkar den perfekt.

Eftersom jag är en van användare av ebay och dessutom sparsam av mig letade jag upp den här produkten på just ebay. Ett stycke blev mitt för drygt 15 kr med frakt. Sök bara på epicare så får du upp många resultat. Vill man istället köpa den från den svenska återförsäljaren, kostar den 155 kr här. Där finns även en instruktionsvideo till hur man använder verktyget.

Tävling!

Förutseende som jag är köpte jag ett extra exemplar av denna toppenprodukt för att kunna lotta ut till en av er läsare. Ni tävlar alltså om en precis likadan produkt som på bilden, fast oanvänd såklart.

För att vara med i tävlingen vill jag att du skriver i en kommentar till detta inlägg varför just du borde vinna. Endast ett tävlingsbidrag per person. Jag utser en vinnare efter att tävlingen har avslutats den 14/7 kl 23:59.

Glöm inte att ange en korrekt e-mailadress eftersom jag kontaktar vinnaren via e-mail. Får jag inget svar på vinnarmailet inom 48h väljer jag en ny vinnare osv.

Tävlingen är avslutad! Vinnare kommer att dras under vecka 29.

Relaterade inlägg

 • Mimi 7 juli, 2010 at 16:15

  Jag borde vinna för att hah komigen jag är 16 och har redan liite musche :( not fair alls!

 • sminkjante 7 juli, 2010 at 17:34

  Jag vill gärna vinna:) Gammal som jag börja bli är risken att jag snart ser ut som en häxa, du vet en sån där håren växer ut ut vårtor odyl;)

 • Veronica 7 juli, 2010 at 18:24

  Självklart vill jag vinna och orsaken är att, förutom att jag behöver ta bort hår, så försöker jg hitta det optimala sättet att bli väck generande hårväxt!

 • Carina 7 juli, 2010 at 18:25

  Oj, vad billigt du köpte din. Min väninna köpte sin ifrån PUB och den var mycket dyrare…

 • Fröken Frodig 7 juli, 2010 at 19:41

  Vill gärna vara med och tävla! Jag vill vinna för jag har grov och mörk hårväxt både på kropp och i ansikte, pga obalans i hormonerna. Needless to say spenderar jag trots att jag pluggar en hel del slantar på hårborttagning (som vaxning) varje månad. Vore kul att testa epicare och se om det är något för mej, speciellt om det gör mindre ont än att vaxa!

 • Maggie Makeup Addict 7 juli, 2010 at 19:46

  Jag vill vinna för att jag är testsexuell! Jag måste testa okonventionella grejer som ser för roliga ut för att vara sanna :D

 • Ninni 7 juli, 2010 at 19:52

  Men jösses vilken annorlunda pryl! Om jag vann skulle jag testa den på min oerhört jobbiga bikinilinje, vad tror du om det? I så fall lovar jag skriva om hur det gick sen.

 • Viveka 7 juli, 2010 at 21:51

  ”Skäggiga damen” 55 år vill pröva underverket.

 • Jenny 7 juli, 2010 at 22:07

  Jag bara måste vinna den här prylen, har en mustasch som syns nu när solen skiner, har försökt med blekkräm men det funkar ju sådär..:) Har även fjun långt nedanför mina ”vanliga” polisonger som denna kanske kan funka på.

 • Louise 7 juli, 2010 at 22:14

  Jag skulle vilja prova denna då jag hittills inte hittat ett fungerande sätt för mig att bli av med (framför allt) jobbiga behåring runt munnen. Mina kompisar skojar om min ”musche” och jag försöker hålla gott sken… men det är inte så kul! Denna kanske kan komma väl till pass?

 • Mikaela 7 juli, 2010 at 22:18

  Åh jag vill veeerkligen vinna. Anledningen är att jag för ett tag sedan köpte vax för ansiktet på Kicks, men när jag använde det brände jag mig rätt illa. Har fortfarande ett litet ärr kvar. Vågar inte riskera det igen, så denna produkt vore perfekt.

 • Andrea 7 juli, 2010 at 22:49

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en Epicare!
  Jag har också grov hårväxt, och brukar vaxa mycket, även överläppen. Tyvärr bor jag utanför stan och har svårt att få tag på bra vax till detta. Testar gärna denna som dessutom måste vara skonsammare.

 • sarajessica 7 juli, 2010 at 23:13

  Hej och hå, jag har också sett den där på ebay och även den svenska som säljs till det inhumana priset. Tycker det är styggt med så mycket pålägg om man nu till exempel inte är van vid att kolla upp priser eller sitta på ebay.

  Jag föreslog för min moder som har lite…eh, mustach ;) att hon kanske skulle vilja skaffa en. Så om jag vinner så vill jag ge den till min mamma så att hon slipper gå till salong så ofta och få mustachen plockad. :D

 • Monica Hansen 8 juli, 2010 at 07:21

  Kul! Jag är 45 och jätteskäggig och har aldrig vågat prova den där, men nu när jag följde din länk och såg hur man gör blev jag nyfiken.. måste se om det gör lika ont som pincett?

 • Andie 8 juli, 2010 at 08:28

  Ouch, det ser ut att göra ont men jag är villig att utstå ett visst mått smärta för att slippa mina ansiktshår. ;) Jag är 25 år och till min stora fasa har jag upptäckt att långa grova skäggstrån börjat dyka upp här och där på hakan! Det hemska är att jag brukar se en rackare då och då, men då är strået redan typ 2 cm långt vilket får mig att undra varför jag inte sett det tidigare för att sedan skämmas och hoppas att ingen annan sett det. Riktigt obehagligt faktiskt, även om det är ett litet problem i det stora hela.

  Som sagt, jag skulle gärna testa den här prylen och jag drar mer än gärna en ”lott”. :)

 • Linda 8 juli, 2010 at 10:40

  Jag vill vinna för att jag har suktat efter en sån sen jag såg en recension om den på youtube för ett halvår sen. Har aldrig förstått vart man kan köpa dem någonstans. Nu vet jag, men är hellre med och tävlar! :D Sen är jag också mörkhårig, så alla hårstrån i ansiktet syns väldigt bra på mig, och man hoppar gärna över att vaxa ansiktet. Haha! Men mustaschen är det värsta. Gaah! Ett smidigare sett att ta bort den än med pincett skulle ju spara mig både tid och smärta. :P

 • Karin 8 juli, 2010 at 14:29

  Hej! Och gud vad glad jag blev av att se denna produkt! Jag hade ingen aning om att den fanns ens! Varför ska jag ha den? På grund av min generande hårväxt – min mustasch. Jag minns så väl då jag gick i sjuan och killgänget jag mötte i korridoren började sjunga ”för då kommer hon med mustaschen…” tillsammans – i melodi med den riktiga låten Han med mustaschen (Thore Callmars orkester). Det är ett vidrigt minne och sen dess har jag noppat mustaschen…

 • Jenny 8 juli, 2010 at 22:37

  Jag såg också den där hos Linda och blev lite sugen på att köpa den. Jag är 19 år gammal och har väldigt mörka och grova hårstrån, både på kroppen och i ansiktet. Som yngre var jag dum och rakade bort hår på överläppen, vilket nu har resulterat i att det blivit ännu mera synligt :/ Trist nog så påverkar det verkligen min självkänsla och vissa dagar är det så illa att jag knappt ”vågar” prata med folk face to face, i rädsla för att någon ska kommentera det. Vaxa kan jag tyvärr inte göra då min hud blir alldeles irriterad.

  Oavsett om jag vinner eller ej så vill jag prova den där, så vinner jag inte köper jag den nog. Men att få en gratis vore inte helt fel :) Dock önskar man ju att alla kunde vinna, så jäkla jobbigt som det kan vara med generande hårväxt!

 • Frida ♥ Mamma till Haylie 10 juli, 2010 at 16:16

  Jag vill vinna eftersom att jag
  1. Inte tål vax. Jag blir superröd, torr, får eksem och sveda i flera dagar efteråt.
  2. Är nybliven mamma som inte längre har tid att threada ut håren.
  3. Jag är supernyfiken på hur denna skapelse fungerar :)

 • Aida 12 juli, 2010 at 22:34

  Jag vill hemskt gärna vilja eftersom jag hade en liknande variant från Iran. Den var superbra och jag har vant mig efter flertals år av användning! Men typiskt som det alltid, så är den försvunnen (?) Antingen har någon av mina ”kära” vänner (som självklart fått pröva på dess effektivitet)eller så har den helt enkelt fått ben! Varken jag själv, eller någon jag känner ska åka till Iran. Annars hade jag bett dem köpa en till mig (de kostar 30 kr där) Ebay har jag försökt förstå mig på utan att lyckas och ekonomin tillåter inte det andra alternativet. Så jag ber dig, låt mig vinna! / MVH – En blivande mustaschig kvinna!

 • Honi 13 juli, 2010 at 04:40

  Det ser ut som en spännande grej :) klart jag vill vara med. Jag har provat vaxning, hårborttagningskräm, rakning, epilator, någon sorts underlig ladyshaver som såg lika läskig ut som en epilator och även om dom är helt okej(förutom hårborttagningskrämen, det gör jag aldrig igen!) så har jag inte riktigt funnit något som är smidigt och som inte kladdar.

 • Maria 13 juli, 2010 at 17:12

  I kampen mot håren
  fick min överläpp prova vax
  men de efterföljande röda såren
  gjorde mig rosa som en lax
  Snälla hjälp mig att bekämpa min mustasch
  Jag vill inte som skäggiga damen få gage.
  :)

 • Carina 13 juli, 2010 at 18:54

  Haha Maria den var bra ;)

 • Maja 14 juli, 2010 at 15:48

  Jag skulle verkligen vilja vinna den här för att få ta bort oönskat hår och slippa allt krångel med vax och hårborttagningskräm. Epicare låter väldigt smart och jag skulle vilja få testa den och se om den är så bra som den verkar. :-)

 • Reklam