Pressvisning

Tom Ford Beauty lanseras i Sverige

24 september, 2014

tom-ford-pase

Imorse var jag på en pressvisning för Tom Ford Beauty som nu lanseras i Sverige. Tom Ford är mannen som gjorde Gucci till ett namn att räkna med igen och idag är det egna märket en miljardindustri som både omfattar Menswear, Womenswear, Accessories, Eyewear samt Beauty. Alla pressbilder som representerar varumärket pryds antingen av Tom Ford själv eller så står han bakom kameran. Och när det gäller deras produktbilder så är det väldigt mycket naket, både män och kvinnor, och sådant skapar alltid diskussioner. För den nordiska marknaden fick vi dock höra att man kommer att satsa på mindre naket på bilderna. Lite lagom sådär som vi svenskar föredrar det.

tom-ford-disk-ahlens

Tom Ford-disken på Åhléns City i Stockholm hittar du på gatuplanet.

Från och med idag kan man hitta nagellack och läppstift samt parfymserierna Signature Collection och den mer exklusiva Private Blend på Åhléns City i Stockholm. Inom kort kommer det även att öppna diskar på NK i Stockholm och Göteborg samt på Åhléns City i Göteborg och Malmö. Dessutom kommer, om jag inte missminner mig, även doftserien Signature Collection att finnas på Åhléns i Skanstull.

Private Blend kommer endast att finnas på Åhléns City och NK i Stockholm och till disken på NK kommer hela kosmetiksortimentet och hudvård. Priserna för Signature Line dam är 625-1265 kr, Signature Line herr 550-995 kr, Private Blend 1695-3995 kr, nagellack 285 kr och läppstift 420 kr. (Prisinfo från Frökenrosa).

tom-ford-beauty-lipstick-nailpolish

Stället med nagellack och läppstift. Den vänstra doften Santal Blush sägs passa den neutrala färgskalan medan den högra doften, Jasmin Rouge, är till för kvinnan som vill sticka ut. Jasmin Rouge var verkligen en doft i min smak!

tom-ford-lipstick

Läppstiften är 18 till antalet.

tom-ford-nailpolish

Det kommer 12 nagellack.

tom-ford-private-blend

Den exklusiva och lyxiga serien Private Blend.

tom-ford-velvet-orchid

En av de nyaste dofterna i Signature Collection – Velvet Orchid, uppföljaren till den omtalade Black Orchid.

Är du nyfiken på Tom Ford Beauty?

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam