Tips

Tips: Style by Box

22 oktober, 2012

Har ni hört talas om Style by Box? Det är en gratis prenumerationstjänst där man ibland får små prover på skönhetsprodukter hemskickade. Hur ofta man får hem prover beror på vad man har angivit i sin skönhetsprofil och hur ofta företaget har prover som passar just den profilen.

”Stylebyboxen med produktprover skickas ut med jämna mellanrum, men i begränsad upplaga till medlemmar som i sin medlemsprofil ”klickat i” att de vill ha gratis produktprover nyheter och erbjudanden. Chanserna att få en Stylebybox med gratis produktprover ökar om du fyller i Min Style i Min Medlemsprofil. Vi vill i möjligaste mån rikta utskicken av prover till medlemmar med passade profil. Stylebyboxen kommer direkt hem i din brevlåda, helt utan kostnad. Vi följer lagstadgad åldersgräns för utskick av reklam och kan därför inte skicka Stylebyboxen till dig som ännu inte fyllt 16 år. ” – saxat från stylebybox.com.

Medlemskapet är helt gratis och man förbinder sig inte att köpa något alls. Proverna kan variera i storlek men oftast är det mindre prover som räcker till några appliceringar eller så att du kan bilda dig en första uppfattning av produkten. Om du sedan hittar något du gillar finns alla produkterna att köpa i Style by Box webbshop. Frakten kostar 49 kr men är gratis om du handlar för över 600 kr.

Jag fick en provbox hemskickad för att kunna kika närmare på konceptet. I min box låg fyra små prover på:

 • Björk & Berries Green & Clean Karma Hands handkräm
 • REN Hydra Calm Cleansing Gel
 • M Picaut Skin Perfect Moisturiser
 • Palina Easy Going Loose Minerals foundation i färgen Miami

Innehållet i den här boxen var intressant trots att jag inte fyllt i någon skönhetsprofil. Mineralsminksmärket Palina ser jag fram emot att testa eftersom jag aldrig hört talas om dem förut. REN har jag testat sedan tidigare och gillat, dock är just denna rengöring ny för mig. Och M Picaut gör helt underbara ansiktsprodukter så den ser jag också fram emot att kika närmare på.

Jag tycker det här är ett annorlunda och roligt koncept. Klart att det är kul att få gratis prover i brevlådan! Läs mer och bli medlem på stylebybox.com.

Relaterade inlägg

6 kommentarer

 • Svara Johanna 22 oktober, 2012 at 20:31

  Jag registrerade mig för flera månader sen, men jag har inte fått ett enda prov än. Så det känns rätt bullshit det där.. :/

 • Svara Anette 22 oktober, 2012 at 23:02

  Jag håller med Johanna, jag har också registrerat mig för flera månader sen men inte sett skymten av något prov. Men det är väl skönhetsbloggarna som har förtur för att deras tyckande når ut till flera personer. Det är iallafall vad jag tror

 • Svara Hanna 22 oktober, 2012 at 23:24

  Tänkte skriva exakt samma som de 2 ovanför..

 • Svara Tova 23 oktober, 2012 at 09:43

  Här är en till som anmält sig för ljusår sedan – men inte sett skymten av någon box. Urk!

  • Svara Emelie 23 oktober, 2012 at 16:50

   Gud vad trist det är när det inte verkar fungera! Det känns ju dumt att få folk att skriva upp sig när de ändå inte får några prover. Å andra sidan kostar det ju ingenting men jag förstår er besvikelse när ni inte har fått någonting på flera månader. Det blir ju svårt att utvärdera ”tjänsten” när man inte vet hur ofta man kan förvänta sig prover i och med att de skriver att man får prover när de har något som passar ens profil. Näe..tråkigt helt enkelt – men jag hoppas det är er tur snart :)

 • Svara Sara 24 oktober, 2012 at 03:20

  Jag är också medlem och har hittills fått två boxar efter flera månaders medlemskap.
  När jag registrerade mig angav jag inte adressen till min blogg (som inte ens tillräckligt stor för att de skulle bry sig om att smöra för mig). Förstår verkligen besvikelsen i att inte fått en enda box på flera månader, men jag vill bara inflika att tjänsten faktiskt funkat för mig!
  Hoppas ni andra också får ett paket med posten snart!

 • Lämna ett svar

  Reklam