Doft

Tips på ersättare till Escada Cherry in the Air

20 juni, 2017

Escadas sommardofter brukar vara populära och Cherry in the air som släpptes 2013 verkar tillhöra bland de populäraste. Jag har den själv och gillar den väldigt mycket då den påminner mig om de sura körsbärsgodisarna. Tyvärr är den svår att få tag på nu men till alla där ute som letar efter sin första eller femtonde flaska av en trevlig körsbärsdoft kan jag tipsa om en ersättare som verkligen är snarlik.

Doften jag pratar om är sommarens tillskott i Britney Spears doftfamilj Fantasy och har fått namnet In Bloom. Den är en riktigt riktigt bra dupe (kopia känns som ett negativt klingande dito) som jag själv skulle kunnat tänka mig att köpa. Jag skulle nog inte kunna skilja dem åt i ett blindtest. Noterna dofterna emellan är också väldigt lika med några mindre skillnader, men i det stora hela är de likadana i de noter man känner av mest.

Det positiva med In Bloom är att den är lättillgänglig nu och har ett rätt bra pris. På Kicks rea kostar 30 ml 213 kr just nu och på Allbeauty finns den till ett ännu bättre pris, 100 ml för 270 kr.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam