Hudvård Verktyg och borstar

Tips: grym pincett från SweezeHeart

5 juni, 2014

sweezeheart-1

Hud- och Kosmetikmässan fick jag med mig den här söta lilla pincetten hem och vid första anblick tänkte jag bara ”jaha en pincett, hur bra kan den vara egentligen”. Svaret är – riktigt jäkla bra!

SweezeHeart kommer i en liten dosa försedd med en spegel med fem gångers förstoring så att man kan se allt man inte ens visste att man hade i ansiktet. Jag menar verkligen ALLT! Pincetten är lätt att manövrera och formen gör att den känns bra att använda. Den får tag på även de minsta hårstråna (de som inte syns förrän man tittar i förstoringsspegeln…) och det lilla formatet gör att den går bra att ha med sig i handväskan.

Många av mina tidigare pincetter har snabbt blivit slöa och det räcker i princip att ett av bladen blir trubbigt så går det inte att plocka ett enda hårstrå till. SweezeHeart ska inte behöva slipas någonsin och har dessutom livstids garanti om den mot förmodan skulle bli trubbig.

sweezeheart-open

sweezeheart-pincett

Köpinformation

SweezeHeart finns i olika färger och har ett rekommenderat pris på 199 kr. Du hittar den hos bland annat Shopping4Net, Brallis, E-Beautyshop och Eleven.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Sellwins Beauty 6 juni, 2014 at 13:58

  Vilken söt och annorlunda pincett:)

  • Svara Emelie 6 juni, 2014 at 15:00

   Ja visst är den fin :)

 • Svara Little Miss Consumer 6 juni, 2014 at 18:39

  WHAT! Den här har jag inte ens plockat upp, trodde typ det var något billig krafs man bara slängt ner, måste ju ta fram den, GENAST!

 • Lämna ett svar

  Reklam