Hudvård Kroppsvård Tips

Tips för förkylningsskadad näsa

6 april, 2010

Här hemma är det sjukstuga just nu. Har åkt på årets första förkylning (glad att jag har klarat mig så länge) och ligger hemma och nöter min stackars näsa med näsdukar. Eftersom jag brukar vara torr om nästippen även i vanliga fall visste jag att situationen inte direkt skulle bli bättre av förkylningen.

Så jag fick välja. Antingen låta bli att snyta mig, eller att skydda näsan på något sätt. Jag valde det senare alternativet och köpte den fetaste reparerande kräm jag kunde hitta – Locobase Repair och den har jag smörjt mig med efter varje gång jag har snutit mig. Och det har fungerat! Min näsa är inte det minsta narig och inte ens lite rosa. Så lägg Locobase Repair på minnet inför nästa gång ni är förkylda. Den kostar ca 45 kr för 30 ml på Apoteket.

Relaterade inlägg

6 kommentarer

 • Svara Lackoholic 6 april, 2010 at 18:17

  Krya på dig!

  • Svara Emelie 7 april, 2010 at 22:51

   Tack, det känns bättre nu :)

 • Svara Kerstin 6 april, 2010 at 19:48

  Locobase Repair är verkligen klcokren till förkylda näsor! Krya på dig =)

  • Svara Emelie 7 april, 2010 at 22:51

   Ja den är kanon!

 • Svara cissi 7 april, 2010 at 21:56

  åh, den krämen har räddat min trasiga överläpp som alltid blir torr och jävlig när vintern kommer. Den är superbra!

  • Svara Emelie 7 april, 2010 at 22:51

   Ja jag märkte att den passade minst lika bra på läpparna, armbågarna m.fl ställen som på näsan.

  Lämna ett svar

  Reklam