Doft

Tips: billiga dofter från H&M

23 maj, 2011

hm_dofter.jpg

Jag brukar ofta rakt av rata billiga dofter som ofta är gjorda för att vara kopior på designerdofter. Detta mest på grund av att jag har inställningen att de kommer lukta billigt och inte hålla så länge. Men det behöver ju inte alltid vara så och det erfor jag när jag i förra veckan råkade få syn på dessa två (av fyra olika) no-name parfymflaskor inne på H&M. Det stod inte rakt ut att de skulle vara kopior på någon annan doft och inte heller att det var tal om någon flyktig body splash så jag började sniffa – och gillade vad jag kände doften av.

Jag köpte först den ljusrosa (nr 2) som jag inte riktigt kan sätta fingret på vad det luktar mer än lite sött och bara ”gott”. En vecka senare gick jag tillbaka och köpte den mörkrosa (nr 4) också och funderar på att införskaffa en till, för det finns fyra olika varianter.

Det bästa med dessa är då såklart priset – 39:50 kr styck för 30 ml. Av en sån här billig doft förväntar jag mig inte att den ska hålla lika länge som en ”designerparfym” men faktum är att detta är Eau de Parfum och de håller längre än jag trott. På kvällen kan jag forfarande urskilja doften i mina kläder även om den i princip har dunstat från kroppen. Jag skulle säga att den håller i dryga 3-5 timmar beroende på hur aktiv man är och hur mycket av produkten man använder.

Dofterna finns på H&M just nu och blir dina för 39:50 kr, 30 ml.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

  • Svara Agnes 24 maj, 2011 at 19:30

    Tack för tipset! Ska kika på dom nästa gång jag är på Hm :)

  • Lämna ett svar

    Reklam