Tips

Tips: 25% rabatt på Nannic

6 december, 2016

December är verkligen månaden med många bra erbjudanden hos webbshopparna. Idag vill jag tipsa om märket Nannic som ni hittar till 25% rabatt hos Hudoteket under dagen.

nannic-hudoteket

Jag har testat deras QC DeoTextile textiltvätt som motverkar dålig lukt och bakterier i kläder och skor. Den är särskilt bra på textilier som inte tål så höga temperaturer men egentligen skulle behöva tvättas varmare för att bli av med lukt. Eller på plagg som ofta utsätts för svett, till exempel tröjor. Sprayen är enkel att använda och fungerar lika bra på klädesplagg som i skor. Idag kostar den bara 119 kr istället för 159 kr hos Hudoteket och det är fri frakt.

När jag surfade runt blev jag även nyfiken på och klickade hem QC Crackling Gel Melon, en antibakteriell och luktreducerande handtvätt som ska ”knastra i händerna”. Låter minst sagt spännande! Dessutom slank det lugnande serumet Epitelium+ med. Den ska påskynda läkningsprocessen och lugna irriterad hud så den kan säkert passa bra nu när jag ökar takten med tretinoin.

Har ni testat något från Nannic?

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam