Tips

Tips: 20% rabatt på Pixis hudvård hos Eleven

17 januari, 2016

eleven-20-procent-pixi

Dagen D är här. Dagen när jag ser till att äntligen testa den omtalade och otroligt hypade Pixi Glow Tonic. Till och med imorgon har Eleven nämligen 20% rabatt på Pixis hudvård så bättre än så här blir det nog inte. Jag funderar också på att lägga till Hydrating Milky Mist också eftersom mitt ansiktsvatten från Beauté Pacifique snart är slut och jag behöver något återfuktande den här årstiden. Och för att Fröken Rosa gillar den…

Även Overnight Glowing Serum och Glow Peel Pads låter spännande men jag har redan liknande produkter hemma så det får bli en annan gång istället. Men helst hade jag velat köpa en av varje sak som har ordet glow i sig. There is no such thing as too much glow!

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara UngStark40Pluss 17 januari, 2016 at 14:25

  Berätta gärna vad du tycker om glow tonic. Hat varit nyfiken på den sedan i julas då jag önskade den i julklapp men gick bet.. :-)

  • Svara Emelie 18 januari, 2016 at 11:21

   Det ska jag absolut när jag har hunnit testa den ett tag :)

  Lämna ett svar

  Reklam