Kroppsvård Naglar

Tillbaka från minisemestern

8 juni, 2008

Nu är jag tillbaka från minisemestern och studentfirandet i Uppsala. Och jag har hunnit med en del skönhetsinköp trots att jag egentligen inte skulle handla något mer i sminkväg innan jag åker till Berlin.

Köpstoppet gick väl sådär kan man väl säga….

I Uppsala handlade jag ett fint nagellack på Rusta som jag gav 5 kr för. Det påminner väldigt mycket om OPIs Senorita Rose-alita så ni som har det lacket på önskelistan kan ju ta er till närmaste Rusta och köpa Cherries från W7. På Kicks hittade jag några nya färger från L’Oréals Glam Shine 6H serie – som ni vid det här laget – vet att jag gillar. Det här har nummer 401 och heter 6h Bronze. Det blir nog ett till av de nya färgerna för de har ett helt underbart djuprött glans som jag verkligen gillade.

Hos Body Shop i Uppsala testade jag deras nyhet Cocoa Butter Everyday Summer Body Lotion (puh…långt namn!) som ska ge en gradvis naturlig bränna. Till min stora förtjusning luktade det inte BUS ens efter flera timmar så idag köpte jag en när jag var i Stockholm. Jag tog den för medium till mörk hy eftersom tjejen i butiken rekommenderade den om jag ville ha snabbare resultat. Jag kommer hålla er uppdaterade om huruvida den är bra eller inte. Ska smörja in mig om en stund för första gången. Just nu kostar den dessutom bara 160,50 kr – ett helt okej pris om man slipper BUS-doften. Vi får se om den för mörk hy luktar lika lite som den för ljus hy som jag testade.

Jag kunde ju heller inte låta bli att gå förbi MAC-disken och köpa ett Tendertone eftersom jag blev så förtjust i dem när jag provade dem förra veckan. De är verkligen riktigt härliga och sköna. De luktar fruktigt och ger en fin diskret färg. För min del blev det körsbärsröda Hot n’ Saucy och hur den ser ut på läpparna kan ni se nedan. Förutom ett Tendertone så impulsshoppade jag också ett Slimshineläppstift i färgen Rock Out.


För jämförelse.

Relaterade inlägg

3 kommentarer

 • Svara Sminkan 8 juni, 2008 at 23:36

  Välkommen tillbaka! Och vilka härliga inköp!

 • Svara Sanna 9 juni, 2008 at 11:18

  Å vad härligt att ha dej tillbaka!
  Ser ut att va lyckade inköp:)

 • Svara Emelie 9 juni, 2008 at 20:37

  Sminkan> Jo jag är helt nöjd :)

  Sanna> Ja speciellt BUS:en! ;)

 • Lämna ett svar

  Reklam