Övrigt Personligt

Tillbaka från jul och allt vad det heter

28 december, 2008

Hej igen! Jag är tillbaka efter julfirandet sedan någon dag men har verkligen inte orkat blogga alls. Julen ska ju vara om att vila och ha det bra men jag känner mig nog på snudd tröttare nu än när jag åkte iväg. Det är troligen julmatens och julgodisets fel. Trött och slö är bara förnamnet. Men jag ska visa skönhetsjulklapparna snart – för det blev några sådana i varje fall :)

Innan jul köpte jag förresten deon från Vichy som jag läst mycket gott om. Slog till på deras duo-pack för 149 kr. Omdömet hittils är att den är riktigt bra. Hoppas den fortsätter vara det :)

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara linda 28 december, 2008 at 15:25

  åh dessa måste jag också prova.. God fortsättning :o)

 • Svara CrazyNails 29 december, 2008 at 11:28

  Njea jag gillar inte alls den, men jag tror att det helt och hållet handlar om ens egen doft samman sättning ( jag är inte speciellt svettig människa).
  Min recention:
  http://crazy-nails.blogspot.com/2008/12/vichy-deo.html

 • Svara Emelie 3 januari, 2009 at 22:57

  linda> Det tycker jag, de verkar riktigt bra.
  CrazyNails> Jag tror också det.

 • Lämna ett svar

  Reklam