Personligt

Tillbaka från Australien

21 december, 2015

Nu är jag tillbaka från semestern i Australien! De fem veckorna som jag backpackade ner längs östkusten gick väldigt fort. Men det är väl så det är när man har roligt. Om ni har följt mig på Instagram har ni säkert inte missat var jag har varit och vad jag har gjort.

sydney-opera-house-by-night

Här kan man va!

Det blev inte mycket skönhetsshopping under resan utan mest sådant som behövde fyllas på allt eftersom. Schampo, duschkräm och deodorant till exempel. Men jag passade på att kolla in skönhetsutbudet när jag väl var i Sydney och köpte en Hourglass Ambient Lighting Palette till mig själv i julklapp. Och i taxfreen på väg hem fick även ett litet set med fyra parfymer ur Guerlains serie La Petit Robe Noir följa med hem. Flaskorna är bara på 5 ml vardera men med tanke på hur många parfymer jag redan har kommer jag inte att ta slut på dessa i första taget. Om ens någonsin…

guerlain-hourglass

hourglass-ambient-trio

guerlain-la-petit-robe-noir-mini

guerlain-la-petit-robe-noir-mini-bottles

Nu när jag är tillbaka i vardagen igen hoppas jag kunna komma igång med bloggandet och äntligen färdigställa en hel del recensioner, inte minst de sista från Beauté Pacifique. I alla fall efter jul. Så god jul på er!

Relaterade inlägg

8 kommentarer

 • Svara Emilie 21 december, 2015 at 19:56

  God jul! Är för övrigt väldigt nyfiken på vad du tycker om ambient lightingpaletten, vill gärna se inlägg på den tack :)))

  • Svara Emelie 26 december, 2015 at 20:50

   Är svagt positiv till den so far. Inlägg kommer :)

 • Svara Lackert 22 december, 2015 at 22:35

  Härligt att vara tillbaka till det svenska vädret va ;)

  • Svara Emelie 26 december, 2015 at 20:51

   Alltid lika härligt när det blir mörkt innan fyra på eftermiddagen haha.

 • Svara Kajalpennan 23 december, 2015 at 23:54

  Välkommen hem, det har varit kul att följa din resa på insta. God jul!

  • Svara Emelie 26 december, 2015 at 20:51

   Vad kul att höra :)

 • Svara annaatbeautybyshortylegs 28 december, 2015 at 16:10

  Välkommen hem :)
  Australien måste vara ett otroligt härligt land att besöka :)
  Jag och min fästman har några vänner som bor och jobbar där nu :)
  Alltså de där parfymflaskorna är ju bara så otroligt söta :)
  Ambient Lighting paletten har jag hört mycket gott om på Youtube så skall bli intressant att se vad du tycker.. speciellt som att du skrev i början av kommentarerna att du är svagt positiv :)
  Ha det bra
  xx

  • Svara Emelie 18 januari, 2016 at 12:16

   Ja Australien var fantastiskt häftigt! Det är så mycket som jag gillar med det landet och jag vill definitivt tillbaka för att utforska de delar jag inte hann med nu.

   Återkommer med recension om Ambient snart :)

  Lämna ett svar

  Reklam