Hudvård Makeup

The Body Shops vår och sommarnyheter 2015

11 maj, 2015

the-body-shop-nyheter-var-sommar-2015

The Body Shop fullkomligen sprutar ur sig nyheter nu i vår och sommar och förutom nya kroppsserien Virgin Mojito som lanseras nu i slutet av maj, finns redan tre nya eller delvis nya serier i butik. Det är dels sommarens Honey Bronze med nya bronsingprodukter, limited edtion förpackningar av kultserien Vitamin E samt en ny ögonprodukt och även två sprillans nya ansiktsprodukter i Vitamin C-serien.

The Body Shop Honey Bronze 2015

the-body-shop-honey-bronze-2015

 • Honey Bronze Tinted Leg Mist NY (245 kr, 125 ml) – en färgad spray som ger benen en solkysst färg. Innehåller ingen olja eller skimmer och tvättas bort med vatten.
 • Honey Bronze Face Gel NY (195 kr, 25 ml) – lätt färgad gel för en solskysst matt yta. Enkel att applicera och efterlämnar inga ränder.
 • Honey Bronze Highlighting Domes NY (135 kr, 6.5 g) – tre olika nyanser för att highlighta, bronza och ge skimmer till ansiktet. Har precis som de andra produkterna i serien en doft av honung.

Jag är generellt sett väldigt sparsam med bronsingprodukter oavsett årstid då jag tycker att de får mitt ansikte att skilja sig så mycket i färg jämte resten av kroppen. Men tack vare den lätta konsistensen på ansiktsgelen och det fina resultatet kan det mycket väl bli en av sommarens favoriter. Speciellt de dagar när det är varmt och jag egentligen inte vill ha smink men ändå jämna till huden och få det att se ut som att jag har solat fastän jag kört med solskydd och skugga hela tiden. Sprayen till benen ger precis samma fina effekt till benen (ja hela resten av kroppen också faktiskt).

De tre Highlighting Domes är ganska skimriga och för att inte glittra som en discokula räcker det att dutta produkten på det område man vill ha effekten. Det räcker eftersom de både är pigmenterade och innehåller mycket skimmer.

the-body-shop-honey-bronze-2015-highlighting-domes

Överst nr 01, till vänster nr 02 och till höger nr 03.

the-body-shop-honey-bronze-2015-highlighting-domes-swatch

Lätt applicering av Highlighting Domes 01, 02 och 03.

The Body Shop Vitamin E British Special Edition

the-body-shop-vitamin-e-british-edition

 • Vitamin E Overnight Serum-in-oil (285 kr, 28 ml) – kraften hos ett serum blandat med mjukheten hos en olja som vårdar och mjukgör huden under tiden man sover.
 • Vitamin E Moisture Cream (175/275 kr, 50/100 ml) – var 14:e sekund säljs det ett exemplar av den här ikoniska lätta och fuktgivande ansiktskrämen. Nu kommer den i en dubbelt så stor förpackning under en begränsad tid.
 • Vitamin E Eyes Cube NY (145 kr, 4 g) – ett svalkande stift för ögonområdet som minskar intrycket av mörka ringar, puffighet och påsar under ögonen.
 • Vitamin E Aqua Boost Sorbet (215 kr, 50 ml) – med en innovativ sorbetkonsistens levererar den här gelen upp till 24 timmars fukt för hela kroppen.

Vitamin E-serien har i över 30 år tillhört bästsäljarna hos The Body Shop och för att fira denna brittiska ikon finns produkterna i ny majestätisk förpackning under begränsad tid. Dessutom passar man på att lansera en nyhet för ögonområdet. Eyes Cube är ett ögonstift med direkt svalkande formula som ska hjälpa till att fräscha upp ögonområdet och minska intrycket av mörka ringar och påsar under ögonen. Det gör den tack vare små ljusreflekterande partiklar. Jag kan definitivt skriva under på den svalkande effekten vid applicering – riktigt skön!

Och när vi talar om svalkande produkter så verkar Aqua Boost Sorbet (som inte är ny men ny för mig) himla fräsch, svalkande och fuktgivande. Slår vad om att den gör sig ännu bättre kylskåpskall i sommar.

the-body-shop-vitamin-e-eyes-cube

Direktverkande lätt kylande ögonbalm.

The Body Shop Super Soft Cleansing Brush

the-body-shop-super-soft-cleansing-brush

Super Soft Cleansing Brush (155 kr) är precis som namnet antyder en supermjuk ansiktsborste. Det är antagligen den mjukaste borste jag någonsin träffat på och innehåller ca 350 000 syntetiska strån. Och tack vare att den är så mjuk går den att använda i ansiktet och även i ögonområdet. Personligen tycker jag att den var för mjuk och mest drog omkring rengöringen i ansiktet, något som jag lika enkelt kan åstadkomma med mina egna fingrar. Men för er som är ute efter en riktigt riktigt mjuk ansiktsborste – look no further!

the-body-shop-super-soft-cleansing-brush-2

Borststråna är så fina och mjuka att kameran hade svårt att fokusera. Mjukaste borsten jag träffat på. Någonsin!

The Body Shop Vitamin C Glow

the-body-shop-vitamin-c

 • Vitamin C Instant Glow Enhancer NY (275 kr, 25 ml) – en lätt färgad kräm för blixtsnabb och fräsch lyster. Används som sista steg i hudvårdsrutinen.
 • Vitamin C Glow Boosting Moisturiser NY (295 kr, 50 ml) – fuktighetsbevarande kräm med gelkänsla för ökad lyster och minskad glåmighet.

Är det bara jag som automatiskt förväntar mig att produkter som heter något med c-vitamin ska dofta citrus? Jag tror att det är en del i skönhetsföretagens marknadsföring och dessa två produkter är inget undantag. De innehåller nämligen c-vitamin från camu camu bär som kan innehålla upp till 60 gånger mer av vitaminet än en apelsin. Och ändå doftar de apelsin, visserligen väldigt gott, men ändå.

När det kommer till dessa två nyheter så kan jag knappt bärga mig innan jag kan börja testa Glow Boosting Moisturiser. Konsistensen är härlig och sjunker in i ett nafs. Tror definitivt den kan vara något även för lite fetare hudtyper. Den andra produkten, Instant Glow Enhancer, är orangefärgad när den kommer ur förpackningen men blir definitivt inte så när den har applicerats. Den varken syns eller märks faktiskt. Alls, så ärligt talat känns den onödig. Instant glow av den? Nja.

the-body-shop-vitamin-c-2

the-body-shop-vitamin-c-glow-boosting-moisturiser

Underbar gelkonsistens på Glow Boosting Moisturiser.

Är det något från dessa kollektioner som lockar dig eller har du redan testat något?

Köpinformation

Alla tre kollektionerna i inlägget finns i butik sedan 21 april och kan handlas i The Body Shops butiker, egna webbutik samt hos utvalda Åhléns.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Veronica 15 maj, 2015 at 16:11

  Highlighting Domesen ser för söta ut.

  • Svara Emelie 16 maj, 2015 at 17:05

   Ja de har fint skimmer.

  Lämna ett svar

  Reklam