Doft

The Body Shop White Musk Smoky Rose

8 oktober, 2013

För snart två veckor sedan lanserade The Body Shop sin senaste medlem i White Musk-familjen. Smoky Rose beskrivs som en djup, sensuell doft med noter av krämig mysk, frisk bergamott, rökig tobak och förföriska rosor. De första noter jag tycker mig känna är en blandning av svartvinbär och lakrits som sedan övergår i en mysig omfamnande doft. Jag känner inte alls av särskilt mycket av mysken utan den utgör mer en gosig bas för resten av doftnoterna. Nu till hösten tycker jag dessutom att den fungerar för både dags- och kvällsbruk. Jag är inte särskilt förtjust i rosdofter i vanliga fall men den här gillar jag väldigt mycket så jag kan varmt rekommendera att ni går och provar den.

the-body-shop-whit-musk-smoky-rose

I serien Smoky Rose finns följande produkter:

 • Eau de Parfum (295 kr, 30 ml)
 • Eau de Toilette (225 kr, 30 ml/355 kr, 60 ml)
 • Fragrance Mist (195 kr, 100 ml)
 • Body Lotion (175 kr, 250 ml)
 • Body Wash (135 kr, 250 ml)

the-body-shop-whit-musk-smoky-rose-edt-edp

Känns det här som en doft för dig?

Köpinformation

The Body Shop White Musk Smoky Rose finns i butik samt i webbutiken sedan 26 september.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Wolfie 10 oktober, 2013 at 09:02

  Bara för att jag läst om nya honungsserien, trippade jag in på BS för att prova. Och så provade jag denna ros-myskiga sak och jag måste erkänna att efter att top noterna vaporiserat, så luktar de väldigt lika varandra. Åtminstone på mig. Men, efter ett tag uppstod hos rosen en ren salt doft. Salt?? skumt värre. Skulle aldrig köpa någon av dessa dofter :(

  • Svara Emelie 11 oktober, 2013 at 10:53

   Jag har inte upplevt att de doftar likadant efter ett tag eller att Smoky Rose skulle luktar rent salt. Men dofter beter sig ju olika på olika människor så det kan vara en förklaring. Just därför vill jag inte rekommendera ett köp utan snarare att man går och provar en doft precis som du gjorde :)

  Lämna ett svar

  Reklam