Kroppsvård

The Body Shop British Rose

6 mars, 2016

the-body-shop-british-rose-product-line

Nu är vi äntligen inne i mars och våren är på väg. Och då känns de ju passande att The Body Shop precis lanserat sin nyaste kollektion British Rose med doft av rosor, såklart. Kollektionen innehåller både kroppsprodukter och parfym och rosenessensen i dem kommer från handplockade rosor som lufttorkas och lakas ur i friskt bergsvatten. Rosorna i sin tur kommer från 100% ekologiska odlingar i brittiska Herefordshire.

The Body Shop British Rose

  • Shower Gel (85 kr, 250 ml)
  • Petal-Soft Bath Foam (150 kr, 250 ml)
  • Petal-Soft Hand Cream (60/130 kr, 30/100 ml)
  • Exfoliating Soap (60 kr, 100 g)
  • Exfoliating Gel Body Scrub (225 kr, 250 ml)
  • Instant Glow Body Butter (185 kr, 200 ml)
  • Instant Glow Body Essence (225 kr, 250 ml)
  • Eau de Toilette (195 kr, 100 ml)

Jag vet inte hur många gånger jag har tjatat om att jag inte gillar rosdofter. Därför var jag som alltid skeptisk innan jag testat den här. Rosor kan ju dofta på så många olika sätt. Som en pinfärsk bukett med rosor, äldre dam eller riktigt blommigt och tungt.

British Rose doftar i mitt tycke som en bukett rosor med en lätt generell blommighet. Rosen är inte överväldigande eller stark utan mjuk, len och försiktig. Som om man vore på en av rosodlingarna precis efter att det har regnat. Den påminner mig till viss del om doften från nyponrosor.

Jag har testat båda krämerna från kroppen och tycker att de är väldigt lätta i konsistensen och passar bäst för en normal hy. Body Essence har ett svagt rödrosa skimmer som absolut inte ser glittrigt ut. Ärligt talat syns det i princip inte alls på huden men den ger effekten av en rikligt återfuktad hud med naturlig lyster. Lite för lätt i konsistensen i mitt tycke om man är det minsta torr och namnet Essence passar bra in på produkten. Body Buttret är ett av The Body Shops lättare och det absorberas i ett nafs.

the-body-shop-british-rose

the-body-shop-british-rose-products

the-body-shop-british-rose-instant-glow-body-essence

the-body-shop-british-rose-instant-glow-body-essence-swatch

Svagt rödrosa skimmer i Body Essence som ger en naturlig lyster.

Köpinformation

The Body Shop British Rose finns i butik från 1 mars.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam