Kroppsvård

Testat: Tan Can Bronze Self-Tanning Spray

15 maj, 2013

Förra veckan testade jag brun-utan-sol-sprayen Bronze Self-Tanning Spray som kom med senaste Glossyboxen. Jag har inte testat något från Tan Can tidigare men har hört en del bra om deras produkter. För att verkligen kunna avgöra om det blev någon färg och hur bra sprayade jag bara ena underbenet. Sånt man får stå ut med som skönhetsbloggare i testartagen liksom.

resultat-tan-can-ben

Som ni ser på bilden blev färgen över förväntan bra och intensiv. Sprayen är färgad så man ser precis var man har applicerat den (ja man ser också exakt var man måste städa i duschen..). Den tillsatta färgen sköljs bort när man tar bort produkten men efterlämnar alltså en fin brun färg. På fotot ovan har jag haft produkten på i fyra timmar och därefter sköljt bort överflödet.

Det jag inte gillade med sprayen var doften som var konstig och lite jobbig samt munstycket som inte alls var bra. Den fördelade inte sprayen tillräckligt jämnt och jag fick flera pölar av färg som jag var tvungen att smörja ut med handen. Det är väldigt synd på en produkt som ändå ger så fin färg. Tack gode skönhetsgud för att du tagit fram BUS-vanten! Den är för övrigt ett hett tips till er som brukar använda brun utan sol.

Positivt är såklart den fina färgen och att det torkar fort. Huden blir dock lätt klibbig om man till exempel sitter med benen ihop så det kan vara bra att komma ihåg. Färgen sitter i ca en vecka och på mig försvann den relativt jämnt. Sprayen är dessutom framtagen för hela kroppen så den ska gå att använda i ansiktet också. Det är inget jag har provat ännu men något jag förmodligen kommer att göra sedan. Man får komma ihåg att andas ut precis när man sprayar så att doften inte sätter sig i näsan.

Läs gärna mina tips om hur du får brun-utan-sol-färgen att bli snyggare och sitta bättre. Den guiden hittar du här.

Sammanfattning

 • Pris: 299 kr, 250 ml.
 • Var: Swedish Lipstick Mafia, Eleven, Shopping4Net.
 • Kortfattat: färgad spray för både kropp och ansikte. Ger en djup och vacker färg som håller i ca en vecka. Tyvärr luktar den lite konstigt och munstycket är dåligt. Enbart den fina färgen drar upp betyget.
 • Betyg: 3/5.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Johanna (Jolimas beautyblog) 15 maj, 2013 at 20:43

  Jääääävlar vad mycket färg den gav. Vet inte om jag vågar använda min nu :O Har aldrig använt BUS innan. Fast det var väldigt fin färg, långt över förväntan!

  • Svara Emelie 3 juni, 2013 at 20:14

   Ja det blev över förväntan bra med färg! Just spray kan vara lite svår att få jämnt om man är nybörjare men inte omöjligt. Testa en färgad kräm eller mousse annars.

  Lämna ett svar

  Reklam