Hudvård Internetshopping Testat

Testat: Juice Beauty Nutrient Moisturizer

15 oktober, 2007

nutrient moisturizer

När jag beställde från Inezza sist fick jag ett prov på denna ansiktskräm från Juice Beauty och så här står det om den på inezza.se:

”För normal/mogen/torr/känslig hud.

Lösningen för tidlös skönhet. Denna näringsrika fuktgivare är en blandning av certifierat organisk druvjuice, vitaminrik morotsjuice och essentiella fettsyror som förnyar din hud samtidigt som den skyddar.”

I och med att jag provade Dermalogicas Skin Smoothing Cream trodde jag att jag hade hittat min HG-ansiktskräm. Men tji fick jag. Jag trodde den var bäst men nu vet jag bättre. Juice Beautys Nutrient Moisturizer är snäppet bättre!

Jag har tidigare lovordat Skin Smoothing Cream flera gånger, men Nutrient Moisturizer är min nya favorit. Det första som slog mig när jag öppnade förpackningen var hur krämig och skön konsistensen var. Den var väldigt dryg och väl på huden framkom en underbar frisk och söt doft av äpplen och lite citrus. Doften påminner faktisk mycket om Dr Hauschkas flytande dagkräm för er som är bekanta med den.

Nutrient moisturizer är för normal/torr hud och den gör verkligen min hy glad – hela dagen. Den återfuktar rejält men lämnar ändå efter sig en matt yta. Till skillnad från andra produkter som har en mattande effekt gör denna inte att huden känns stram eller torr överhuvudtaget. Mattheten är bara ett stort plus i kanten. Inte ens sminket satt dåligt ovanpå denna kräm så jag vet faktiskt inte vad jag ska säga mer. Detta blir min nästa ansiktskräm!

60 ml kostar 369 kr på inezza.se.

Betyg: 5/5

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam