Hudvård Testat

Testat: Dermalogica Skin Hydrating Masque

27 augusti, 2009

Jag har haft småprover på denna mask från Dermalogica tidigare men inte gillat den särskilt mycket. Jag tänkte att det kanske var gamla prover som gjorde att den inte funkade som den skulle. Så när jag nu fick ett mycket större prov av masken i det Skin Rescue Kit som kom i goodiebagpåsen från Daisy Beautyfesten var jag beredd att ge den en ny chans.

Men nej. Den funkar bara inte. Den är helt kass. Helt ärligt alltså – den borde heta Skin DEhydrating Masque istället. För torr och stramande är vad huden blir efter denna. Den här får en disstämpel av mig. Riktigt dålig. Faktiskt den enda produkten från Dermalogica som jag hittills inte gillat.

Om det är någon som mot förmodan ändå vill testa den så kostar 75 ml £20.98 hos Jersey Beauty Company eller 323 kr hos Visageonline (som jag aldrig hört talas om förut btw).

Betyg: 0/5

dermalogicamask

Relaterade inlägg

8 kommentarer

 • Svara Sofia 27 augusti, 2009 at 14:00

  Jag skulle gärna prova den. Du har inte lust att sälja den?

 • Svara Kabuki-Emma 27 augusti, 2009 at 15:23

  Håller med, gillar Dermalogica men inte Skin Hydrating Masque. En riktigt bra fuktmask tycker jag är Decleors Hydra Floral, den går även att sova med 1-2 ggr i veckan. Den går in i huden så det kladdar inte på kudden.

 • Svara Emma P 28 augusti, 2009 at 11:52

  Vad trist att den är så kass på dig! Har aldrig testat Derma men lever med en fast övertygelse att de är bra, men så är tydligen inte alltid fallet…

 • Svara Kerstin 28 augusti, 2009 at 14:05

  Usch vad trist med en så kass produkt!

 • Svara Karin 28 augusti, 2009 at 15:04

  Till min kombo hud är den toppen. Den minskar talgproduktionen.

 • Svara Emelie 28 augusti, 2009 at 19:59

  Sofia> Mailar dig.

  Emma P> Jo de är bra, men inte just denna produkt.

  Kerstin> Ja men det var tur att det bara var ett prov.

  Karin> Kul att höra att den funkar för någon.

 • Svara Vera 11 november, 2009 at 09:50

  Det är sällan så att en viss produkt för ansiktet passar alla hudtyper. Jag gissar på att din hy är mer normal/torr, och att du därför inte upplever den som tillräckligt återfuktande.

  Min blandhy gillar den också! Lätt och lugnande, återfuktande utan att tynga ned huden. Ett stort plus är att den kan användas som ögonmask!

 • Svara Emelie 11 november, 2009 at 20:40

  Vera> Nej min hy är riktigt riktigt torr men allt funkar som sagt inte för alla.

 • Lämna ett svar

  Reklam