Kroppsvård Testat

Testat: Aquolina Body Milk, Vit Choklad

21 september, 2007

Vit choklad

Sist jag beställde från Eleven fick jag ett prov på denna hudkräm från Aquolina. Låt mig först bara säga att jag tillhör den delen av befolkningen som fullkomligt älskar vit choklad. Den luktar kanske inte så mycket men herregud vad gott det smakar! Så smaken av vit choklad var ungefär vad jag förväntade mig att jag skulle få sniffa på.

Jag kan faktiskt sammanfatta denna doft med två ord: besvikelse och tantparfym. Det luktar inte på långa vägar som godis utan mer som något härsket man skulle kunna hittat i mormors gömmor. Det luktar illa. Verkligen illa. Jag kunde inte somna pga doften utan fick gå och tvätta av mig krämen, men trots det satt lite kvar.

Nej jag gillade verkligen inte denna doft, det var en stor besvikelse. Jag längtar till dagen det kommer en produkt som luktar RIKTIG vit choklad! Gemensamt för Aquolinas produkter (frånsett Pink/Blue sugar serien) tycker jag är att de har en mycket artificiell doft. Har provat tre olika dofter i olika produktkategorier och alla har luktat konstgjort.

Betyg: 0/5

Bild lånad från eleven.se

Relaterade inlägg

2 kommentarer

  • Svara Sminkan 22 september, 2007 at 10:44

    Alltid tråkigt att bli besviken. Tycker att just chokladdoften verkar omöjlig att få till. Har inte hittat någon som är riktigt bra än…

  • Svara Emelie 23 september, 2007 at 13:18

    Sminkan> Ja den verkar så. Men jag längtar till den dagen som någon lyckas :)

  • Lämna ett svar

    Reklam