Tävling

Tävling: IsaDora Twist-Up Gloss Stick Cherry Pie

19 oktober, 2013

Nu har du chansen att vinna en av höstens nya färger av IsaDoras Twist-Up Gloss Stick. Med en mjuk och krämig formula som återfuktar och ger glans är det här en härlig färg och produkt för hösten och vinterns alla dagar.

tavling-isadora-twist-up-gloss-stick-cherry-pie

Vad kan jag vinna?

En person vinner följande produkt:

 • IsaDora Twist-Up Gloss Stick i färgen 09 Cherry Pie, värde 119 kr.

Hur deltar jag?

Lämna en kommentar till det här inlägget där du motiverar varför just du ska vinna denna läppenna. Tävlingen pågår till och med fredagen 25:e oktober.

Hur utses vinnaren?

En vinnare väljs av mig utifrån bäst motivering bland de kommentarer som har inkommit innan tävlingens slut. Tävlingen är öppen för alla med svensk postadress och endast ett bidrag per person. Se bloggens generella tävlingsregler här. Se till att lämna en giltig epostadress eftersom jag kontaktar vinnaren via mail. Vinnaren har 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet innan ny vinnare dras osv. Vänligen notera att jag ej har möjlighet att ersätta skador som uppkommer under postens leverans eller om vinsten ej kommer fram. Produkten är oöppnad men ej plomberad.

Relaterade inlägg

 • Marie 20 oktober, 2013 at 18:49

  Jag skulle vilja vinna Cherry pie då jag behöver all pepp jag kan få, har haft det väldigt tufft ett bra tag nu jobbmässigt, privat och ekonomiskt så det skulle vara välkommet. Dessutom skulle jag rocka den här färgen och jag älskar namnet :)

 • ann-sofie 21 oktober, 2013 at 06:48

  Jag har äntligen börjat våga att använda färg på läpparna till vardags så detta skulle tas emot med glädje!Ett plus i min sminkväska :D

 • Sofie 21 oktober, 2013 at 12:44

  Jag skulle vilja vinna Cherry Pie för att få lite upp-piggning inför en väldigt stressande kurs som är påväg mot mig… Läpp-produkter är något jag älskar och nya läpp-produkter gör mig alltid på gott humör!

 • Malin N 21 oktober, 2013 at 21:38

  Jag har inte använt isadora sedan jag gick i högstadiet men det kanske är dags att tänka om!

 • Sandra 21 oktober, 2013 at 23:51

  Jag är en riktig beautyjunkie och älskar att prova nya produkter, färger och märken. Tyvärr är jag student och har inte alltid ekonomin att köpa nytt så jag skulle bli otroligt glad av att få vinna Cherry Pie. Färgade dessutom nyligen mitt hår mörkt inför hösten (har alltid varit blond innan) och denna färg skulle verkligen passa utmärkt till min nya hårfärg och blek hy i vinter :)

 • Emma B 22 oktober, 2013 at 11:10

  Jag skulle bli riktigt glad att få hem denna. Känns som om den fantastiskt fina färgen skulle kunna lysa upp en annars riktigt grå vardag. Har även jättelänge velat prova dessa knubbiga pennor efter ha sett dom på både din blogg och på flera andra ställen. Hursom, skulle bli otroligt lycklig över att få vinna cherry pie! :D

 • Linn 22 oktober, 2013 at 20:30

  Dagarna blir kortare, vädret kallare (och regnigare) och den bekymmersfria sommaren känns väldigt avlägsen. Som tur är finns det sätt att muntra upp sig på! För min del är det med en piffig makeup! Som fattig student blir nya produkter nått lyxigt man får unna sig ibland, och denna supersnygga läppfärg lockar nog vem som helst. Med denna på läpparna kan man nog sprida en hel del leenden en kall höstdag :)

 • Melanie 23 oktober, 2013 at 11:33

  Hej

  Kan inte annat än hålla med de andra härliga tjejerna som kommenterat för tävlingen, det är inte lätt som fattig student att motivera för sig själv eller andra varför man ska spendera pengar på något så ”obetydligt ” ;) som smink i stället för ”viktiga ting” som disktrasor och skurmedel.

  Men det är ju prioriteringar man får gör än då trots allt.

  Vore jättekul om jag vann och kunde unna mig lite lyx utan dåligt samvete och med vetskapen om att det finns folk ute i världen som är osjälviskt härligt goa och ger lycka till en för dom helt okänd person:)

  Tack för en fin blogg.

 • Jeanette 23 oktober, 2013 at 12:14

  Jag öskar vinna eftersom jag tror att denna nyans kommer passa så mycket bättre till min nya hårfärg (har gått från blond till kastanjeröd) :-)

 • Emma 23 oktober, 2013 at 15:50

  Jag skulle verkligen uppskatta att vinna denna då jag har åkt på en kraftig ögoninfektion. Att sminka ögonen (eller ens använda linser, eller lita på min förmåga till djupseende för den delen) är helt uteslutet, och allt som kan pigga upp mig och dra uppmärksamheten från mina svullna och rinnande ögon vore enormt glädjande!

 • feline 23 oktober, 2013 at 20:42

  Jag vill självklart delta i utlottningen, eftersom jag älskar läppguck och mitt favoritläppglans har spruckit i förpackningen och jag aldrig hade trott att det var möjligt att bli en så här otroligt fattig ensamstående mamma?!

 • Syster Värst 25 oktober, 2013 at 14:39

  Denna vecka har jag precis kommit tillbaka till mitt jobb efter ett års föräldraledighet och det skulle verkligen pigga upp med lite nytt smink efter alla sminklösa dagar med grötfläckar på kläderna…

 • Reklam