Tävling: hjälp till att göra bloggen bättre

Tävling / 14 augusti 2011  / 41 kommentarer

isadora_tavling_lappes.jpg

Jag känner att bloggen skulle behöva förbättras och eventuellt förnyas för att göra den till något jag känner lust för att pyssla med och vara stolt över. För att kunna göra bloggen ännu bättre behöver jag hjälp från er läsare och som tack för att du bidrar till att göra bloggen bättre tänkte jag lotta ut ett litet prispaket med produkter från IsaDora till en av er som kommenterar.

Vad kan jag vinna? I prispotten ligger två fina produkter från IsaDora. Ett stycke Jelly Kiss läppstift i den läckra färgen Orange Blossom samt en av nyheterna från höstens kollektion Forest Groove – nämligen trioögonskuggan Precious Pearls. Båda är självklart helt nya och detta är dessutom produkter som jag betalat själv.

Hur ska jag göra? För att ha chansen att kamma hem dessa två fina grejer vill jag att du gör följande:

 • Skriv i en kommentar till detta inlägg vad du tycker kan förbättras med bloggen. Det kan till exempel vara någon kategori du vill se mer av, något du vill se mindre av, någon funktion du tycker saknas eller som inte fungerar så bra som den borde eller till och med bloggens design. Enbart fantasin sätter gränser.

Regler: du får skriva hur många kommentarer du vill men det är bara ett bidrag per person och emailadress som räknas in när jag lottar fram en vinnare. Skriv din kommentar senast 28 augusti, därefter kommer en vinnare att slumpas fram.

Jag ser fram emot att läsa era kommentarer!

Senast uppdaterad av den .

Annons:

41 kommentarer till "Tävling: hjälp till att göra bloggen bättre"

 1. Kajsa
  14 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag skulle gärna se mer hela ansiktsbilder när du visar olika sminkprodukter :) Jag tycker jag får ett bättre intryck av att se tillexempel ett läppstift på det viset, så jag kan se hur väl det matchar hår, hudton och likande. Tack för en bra blogg!

  Svara
 2. Emilie
  14 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Tycker din blogg är bra :D
  men hade vart kul om du uppdaterade oftare, om det är möjligt såklart! & ännu fler recensioner, och även om dom är dåliga att man får se helhetsbilden, hela ansiktet osv..det hjälper så mycket när man själv ska köpa något, & fler EOTD’s :D

  Svara
 3. Cactus
  14 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag kommer hit för det nagelrelaterade, så jag hade tyckt det var kul med mer sånt. Inte bara lack utan nagelvård, det är väldigt intressant det också! :)

  Svara
 4. cilla
  14 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag skulle nog vlija se lite mer eotd, eftersom jag är en ögonsminks älskare! Kanske lite mer läppstift också, svårt och säga något du ska förbättra. Följer ju din blogg slaviskt, så den rockar redan! :)

  Svara
 5. BeautyLana
  14 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag tycker att du måste gå igenom sina blogg-länkar, eftersom vissa av dem har inte varit uppdaterade för mer än ett år.

  Svara
 6. elin jaconelli
  14 augusti, 2011 (4 år sedan)

  jag skulle vilja ha en ”don’t buy”-kategori, där du helt enkelt bloggar om produkter som är skit. i nästan alla bloggar så recenseras bara produkter som är riktigt bra & jag saknar att upplysas om produkter som är waste of money :)

  Svara
 7. Lina
  14 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag saknar dina EOTD och FOTD.
  Sedan så tyckte jag väldigt mycket om ditt megahaul som du gjorde också.

  Svara
 8. Elina
  14 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag hade gillat lite fler videorecensioner! Alltid kul att få en röst till ansiktet och det man läser, plus att en sminkning känns lättare att relatera till i videoform.

  Svara
 9. Maja
  14 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Fler sminkningar skulle jag gärna vilja se, och ännu mer nagellack och swatches! Annars är bloggen jättebra :)

  Svara
 10. Camilla
  14 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Att dela upp dina recensioner i produktgrupper vore jättebra så att det blir lättare att jämföra liknande produkter! Nagellack är också jättekul att se, och då främst på dina naglar och höra vad du tycker om lacken. Förslaget om en don’t buy kategori var jättebra, sånt gillar vi! Men det viktigaste är ju att du fortsätter blogga och att DU tycker att det är kul! =)

  Svara
 11. Josefine
  14 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag skulle vilja läsa mer om budgetmärken.

  Svara
 12. Rosanna
  14 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Fler sminkningar. Det är så himla kul att se. Speciellt ögonsminkningar som man blir inspirerad att testa själv. :)

  Och reviews på olika hudvårdsprodukter :)

  Svara
 13. Honi
  14 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag skulle gärna vilja se mer tips! På vad? Bra produkte,r bra shopping, fina tutorials på youtube, andra bra bloggar, tips på spännande sminktekniker! Vad mer?.. Kanske lite mer sminkningar :)

  Svara
 14. marybeth
  14 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag vill gärna se fler EOTD:s och LOTD:s.. Vet att det är inte är så lätt att hinna med men du har så grymt fina ögon och läppar att det är en fröjd att titta på dom :) Dina NOTDs är också toppenfina, du tar alltid väldigt bra bilder och färgerna brukar vara rättvisande.. Så dom uppskattar jag också.

  Sedan tycker jag precis som någon redan tidigare skrivit att det är roligt att läsa om dom där produkterna man testar som inte är någon hit. Man glömmer gärna bort att nämna dom.. Recensioner överlag tycker jag alltid är roligt att läsa.

  Svara
 15. Tina (Beleza)
  14 augusti, 2011 (4 år sedan)

  De här skulle jag för ovanlighetens skull vilja vinna då jag dissat Isadoras höstkollektion. Kanske är de bättre/snyggare än jag tror.

  Jag saknar också som många nämner sminkningar men jag ska väl inte kasta sten i glashus. Tycker ju annars bloggen är toppen men önskar uppdateringar lite oftare. Ett annat förslag om det är svårt att komma igång är den här 31-dagars utmaningen som jag och andra kör nu. man kommer på massor av grejer att blogga om och produkter man velat skriva om men bara låtit rinna ut i sanden.

  Svara
 16. Isabella
  14 augusti, 2011 (4 år sedan)

  jag skulle jättegärna vilja se mer sminkningar, det är toppen! Kanske lite mer recensioner också! Annars tycker jag din blogg är grym :)

  Svara
 17. Lovisa
  15 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Hej, Jag tycker också det är roligt att läsa om hemmagjorda kurer om allt från ansiktsmasker till bra mat för håret. m.m. :)

  Svara
 18. Carros Beauty
  15 augusti, 2011 (4 år sedan)

  En ny bloggdesign eller header skulle nog pigga upp både dig och läsarna.

  Sen kan du testa nya budgetprodukter och recensera i bloggen. Mer hemmagjorda saker skulle vara toppen också, som hemmagjorda ansiktsmasker, nagelolja osv.

  Kanske en och annan video? Skulle vara spännande!

  Tycker dock att bloggen är toppen som den är. Kram!

  Svara
 19. Sofia
  15 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag verkligen älskar dina recensioner. De är riktigt bra! Så jag skulle vilja ha ännu fler produktrecensioner och -tips. Det skulle även vara trevligt med ”gör-det-själv”, sådant som man kan göra hemma helt enkelt (ansiktsmasker o.s.v.).

  Jag skulle kunna tänka mig att se lite mindre av nagellacken,. Jag tror att det är svårt att få fram den exakta färgen på bild och då säger det ju egentligen inte så mycket…

  Enda förbättringen i layouten och så är att dela upp dina recensioner i kategorier t.ex. en för foundation, en för ansiktskrämer o.s.v.

  Annars vill jag bara tacka för en grym blogg!

  Svara
 20. Emelie
  15 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag tycker att din blogg är super som den är! En sak som jag skulle uppskatta vore lite fler sminkningar. :)

  Svara
 21. Karin
  15 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag gillar en härlig blandning bäst. Att läsa om favoriter i skönhetsväg är en härlig inspiration att kanske testa nya produkter. Recensioner desamma. Att titta på fina FOTD eller EOTD är alltid trevligt.
  Så en härlig blandning av lite av varje skulle jag vilja läsa, med genomtänkta texter till :)

  Svara
 22. Tina (Beleza)
  15 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jo om man ska gå in på tekniska detaljer har jag märkt att det tar evigheter för kommentarssidan att ladda när man lämnar en kommentar. Utan att överdriva tog min senaste nästan 2 min.
  Vet inte om det har med min webläsare att göra el dyl. men har inte det problemet på andra bloggar. Tänkte det kunde vara bra att veta bara. :)

  Svara
 23. Viktoria
  15 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Oj det var itne en lätt fråga…för det fösta måste jag säga att bloggen är väldigt fin och lättläst. Du är duktig på att skriva så jag gillar verkligen att läsa dina recentioner. Alla bilder är otroligt bra tagna och det gör ju att man blir sugen på allt du skriver om. Det jag skulle vilja se mer av skulle väl vara mer sminkningar, du är oerhört duktig och det var ett tag sedan du la upp några vackra eotd :D Just det gillar dina guider mkt så skulle itne skada med flera sådana :D Gärna en om hur du fotograferar och hur du, om du redigerar dina bilder :D

  Tack för en bra blogg!

  Svara
 24. Lisa
  15 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag skulle vilja se mer av EOTD, såvitt jag kan se var det senast februari 2011 du postade ett sådant inlägg! Det är lite synd för du är sjukt duktig på att sudda ut skuggorna fint och använder så fina färger! Det saknar jag. Så om du orkar och har tid så tycker jag att du kan lägga lite mer tid på det :) Så vill jag säga att jag älskar dina recensioner! Dom är väldigt genomtänkta och med bra information. Även om du gör mycket sånt så skulle det vara kul med flera sådana också, men det är absolut inget tvång! Tack :)

  Svara
 25. Marm
  15 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag skulle vilja att du la till var någonstans du köper dina nagellack om de inte finns tillgängliga i Sverige. Annars toppenblogg!

  Svara
 26. tova
  15 augusti, 2011 (4 år sedan)

  mer recentioner på de du köper! :)
  Även mer ansiktsbilder på smink. En annan blogg som jag gillar (hiilen.blogg.se), hon har massa snygga bilder på sitt smink, närbilder osv, sånt skulle jag vilja ser mer på din blogg, och även ger ett tips på hennes blogg :)

  Svara
 27. Helena
  15 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Fler EOTD och NOTD, du är väldigt vacker och har porslinshy (i mina ögon) och det ger en bättre bild av hur produkterna ser ut IRL.
  Någon nämnde tidigare önskemål om en revision av länklistan, jag använder gärna din länklista som bas när jag kollar andra bloggar. Den har en bra blandning av bloggar och är väldigt användbar.
  Jag skulle även gilla att se nya fynd, inköp och produktutskick som du fotar. Ofta tycker jag att pressmaterialets bilder är skräp men du tar så bra bilder att man får en bättre uppfattning trots att de inte är swatchade.
  Just nu längtar jag allra mest efter mer regelbunden uppdatering, dina inlägg är alltid otroligt välskrivna och innehållsrika så jag förstår att det tar tid men ibland skulle en kortis räcka för mig.

  Svara
 28. Veronica
  15 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Det är svårt eftersom du har en väldigt bra blogg. Det jag först vill kommentera (och flera andra har varit inne på samma spår) så är det just att du kan uppdatera lite oftare. Precis som Tina skrev så kan det vara bra att hoppa på en utmaning när man har bloggtorka eller man känner att man kört fast i samma spår. Du är alltid väldigt tydlig och noggrann i dina inlägg samt att du har väldigt fina bilder. Jag ser gärna fler ”egenproducerade” bilder än just PR bilder från olika kollektionssläpp (men det är min personliga åsikt). Att se 15 olika swatchbilder på en och samma produkt kan faktiskt vara bra medan 15 exakt lika dana pressbilder gör att jag lätt skrollar förbi.

  Svara
 29. badbomben
  16 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Oj vad jag skulle bli glad för videobloggar. Tyckte så om att kika in i ditt spegelskåp då nångång 74 e. Kr.
  Öht tycker jag alltid om att se hur folk förvarar sitt gunk. Sen kan jag aldrig få nog av notds.
  Återfunna kärleksprodukter är också intressanta att läsa om! Typ ett Opi-lack du inte använt på ett år men som mitt i allt får dig att tänka tusan-vad-snyggt-det-här-var-den-här-är-ju-to-die-for.

  Svara
 30. matilda
  16 augusti, 2011 (4 år sedan)

  gärna lite fler ”dagens make up” hade varit skoj :D

  Svara
 31. Johanna
  17 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag tycker redan du har en bra blogg, det jag gillar mest är att läsa om olika produkter, både nyheter och gamla favoriter. Sen kan jag sakna att se dina sminkningar, framför allt EOTD, eftersom ögonskugga är min favorit produkt :)

  Svara
 32. linnea
  17 augusti, 2011 (4 år sedan)

  skulle va kul med uppdatering oftare, om det går, och sen skulle det va kul med mer nagellack, lite helhetsbilder som många skriver och fler recensioner!
  annars är bloggen superbra! :)

  Svara
 33. Ida
  17 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag ser gärna bilder på hela ansiktet, tycker att det är lättare att ”bedöma” en sminkning så. Annars är det att keep up the good work:)

  Svara
 34. Alma
  18 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag skulle gärna se mer hår och hud vård, samt en och annan tutorial kanske, kombinationer osv. Kanske en kategori med DYRT det som kostar en slant men du anser är värt pengarna, sen tvärtom, billigt men super. Sedan hade du kunnat sätta upp en ”års kategori” om hur smink, hår osv såg ut ifrån säg 20 talet och uppåt. Det inspirerar folk! Eller varför inte en inspirations kategori alla kan haka på, vad inspirerar dig idag typ.
  Utöver detta tycker jag du bloggar jätte bra och det finns alltid något kul att läsa. Men det jag nämnde tycker jag hade satt lite krydda på det hela.

  Svara
 35. Sara
  18 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Du har en kick ass bra blogg redan. Det som jag skulle önska är att du visar mer varför en produkt inte duger, sätta produkten jämte en som funkar och som är i samma färg eller formula.

  Svara
 36. linn
  18 augusti, 2011 (4 år sedan)

  eftersom jag älskar dina sminkningar hade fler eotd varit super!

  Svara
 37. Fröken Frodig
  19 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Gillar din blogg som den är, men om man får önska så ser jag gärna fler nagellacks-swatchar. Även jämförelser mellan olika produkter i samma kategori (taupe-skuggor, läppbalsam, deos, ja, du fattar) skulle vara roligt att se :)

  Svara
 38. Johanna J
  22 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Videotutorials och videorecensioner hade varit ett kul inslag i bloggen :)

  Svara
 39. Linda
  23 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag tycker du har en jättebra blogg, men jag önskar lite mer bilder på dina färdiga sminkningar, gärna från olika vinklar också! Du är grym!

  Svara
 40. Ninni
  24 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag är produktjunkie ut i fingerspetsarna och älskar således recensioner av alla de slag så det kan aldrig bli för många sådana. Jag började en kategori som heter ”Tio tomma” i min blogg för ett tag sen och flera av de andra tjejerna har hängt på – jättekul för jag älskar sånna inlägg. När jag har tio tomma förpackningar eller sånna som ska kastas av annan anledning så skriver jag ett inlägg om dem innan de åker i sopen. Det är så roligt att läsa om andra tjejers favoritprodukter.

  Svara
 41. Sofia
  25 augusti, 2011 (4 år sedan)

  Jag tycker att lite mindre nagellack o mer smink vore perfa! Sen är det ju givetvis din blogg och du ska ju skriva vad du vill, jag kommer fortsätta läsa den i vilket fall som helst ;)

  Svara

Kommentera