Tävling

Tävla om Yves Rocher Pure Calmille Collectors Edition

17 april, 2013

Yves Rocher har använt kamomill i sina produkter sedan 1964 och efter en omröstning på Facebook har deras mjukgörande ansikts- och kroppskräm Pure Calmille fått ett nytt utseende med design á la Collectors Edition Vintage.

yves-rocher-pure-calmille-limited-edition

Pure Calmille är en kräm som passar alla hudtyper och många användningsområden. Den passar för nariga händer och nästippar såväl som för nagelbanden, smalbenen eller vilken annan del av kroppen som helst. Jag tycker att dessa förpackningar är riktigt söta och storleken gör dem till en perfekt kompis i väskan.

Nu har du chansen att vinna en av dessa tre burkar!

yves-rocher-pure-calmille-swatch

Vad kan jag vinna?

Två vinnare får en varsin Pure Calmille Collectors Edition Vintage burk om 50 ml värde 29 kr.

Hur deltar jag?

Skriv i en kommentar till detta inlägg om:

 • din favoritprodukt från Yves Rocher och varför du fastnat för just den eller
 • alternativt om du inte har någon favoritprodukt från Yves Rocher – berätta om vilken produkt från deras sortiment du helst vill testa och varför. Här är en länk till deras hemsida.

Denna tävling är endast öppen för tävlande med svensk postadress och endast ett bidrag per person räknas. Tävlingen pågår till och med lördagen den 20:e april.

Hur utses vinnaren?

Jag väljer utifrån bästa motivering ut två vinnare bland de giltiga tävlingsbidrag som inkommit innan tävlingens slut. Vinnarna har 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet innan jag väljer en ny vinnare osv. Jag är enväldig domare och beslutet kan inte överklagas.

Se bloggens generella tävlingsregler här.

Vinsten är sponsrad av varumärket själv eller dess PR-byrå.

Tävlingen är avslutad och vinnarna kontaktade. Grattis till Britta H och Maria O!

Relaterade inlägg

 • Caroline W 18 april, 2013 at 10:30

  Min favoritprodukt från Yves Rocher är en parfym som doftar kokosnöt. Jag använder den mest på sommaren, det är en riktigt somrig och ”god” doft. Det är också en ganska tung doft, så den passar inte vid alla tillfällen. Men det är min favoritdoft även om jag inte använder den så ofta.

 • Maria Oscarsson 18 april, 2013 at 21:22

  Jag har fastnat för deras Sexy pulp mascara. Jag letade ganska länge efter en mascara som ger volym, längd, hållbarhet och viktigast av allt; inte testar på djur! Dessutom är priser så lågt att jag nog aldrig kommer byta ut den:)

 • Britta Högström 19 april, 2013 at 13:42

  Grattis till 6 år! :D
  En favorit är ”Orientalisk peeling för sammetslen hud” efter att man har frotterat in den här kuren känner man sig bokstavligt talat som en ny människa :D
  Mycket bra att använda nu också inför sol och bad.

 • Reklam