Tävling

Tävla om dagkräm för känslig hud från Yves Rocher

26 maj, 2013

Nu är det dags för den sista av P’ssions födelsedagstävlingar! Den här gången har du chansen att vinna en dagkräm från Yves Rocher som är speciellt framtagen för känslig hud.

Visste ni att en stor del av den svenska befolkningen felaktigt anser sig ha känslig hud? De flesta som tror sig ha känslig hud har det inte men kan ha fått tillfälliga symptom på det hudtillståndet. Produkter för känslig hud är något jag alltid har hemma och då särskilt inför sommaren.

tavling-yves-rocher-kanslig-hud-kram

Vad kan jag vinna?

En person vinner följande produkt:

  • Yves Rocher Active Sensitive dagkräm värde 199 kr.

Hur deltar jag?

Maila svaret på nedanstående fråga till tavling.pssion@gmail.com senast 31 maj, Märk gärna mailet ”Tävling känslig hud”.

  • Fråga: hur många produkter finns det idag och i Sverige i Yves Rochers serie Active Sensitive?

Hur utses vinnaren?

En vinnare slumpas fram bland de bidrag med rätt svar på frågan som har kommit in innan tävlingens slut. Tävlingen är öppen för alla med svensk postadress och endast ett bidrag per person. Se bloggens generella tävlingsregler här. Vinnaren har 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet innan ny vinnare dras osv. Vänligen notera att jag ej har möjlighet att ersätta skador som uppkommer under postens leverans eller om vinsten ej kommer fram.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam