Tävling

Tävla om Bliss Blood Orange+White Pepper Body Butter

27 april, 2013

Nu är vi framme vid den fjärde tävlingen i P’ssions födelsedagstävlingar. Den här gången har du chansen att vinna ett exemplar av Bliss Blood Orange+White Pepper Body Butter. Citrondoften vann kategorin Årets kroppsprodukt i Elle Beauty Awards 2013 så den här krämen går inte av för hackor!

Vad kan jag vinna? En person vinner: La Roche-Posays Cicaplast Baume B5, 40 ml värde 99 kr. Hur deltar jag? Maila svaret på nedanstående fråga till tavling.pssion@gmail.com senast 26 april, Märk gärna mailet ”Tävling Cicaplast”. Fråga: hur många produkter finns det i La Roche-Posays serie Cicaplast på den svenska marknaden? Hur utses vinnaren? En vinnare slumpas fram bland de bidrag med rätt svar på frågan som har kommit in innan tävlingens slut. Tävlingen är öppen för alla med svensk postadress och endast ett bidrag per person. Se bloggens generella tävlingsregler här. Vinnaren har 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet innan ny vinnare dras osv. Jag packar vinsten i bubbelplast men kan inte garantera att den kommer fram i helt skick. Vänligen notera att jag ej har möjlighet att ersätta skador som uppkommer under postens leverans eller om vinsten ej kommer fram.

Vad kan jag vinna?

En person vinner:

 • 1 st Bliss Blood Orange+White Pepper Body Butter 200 ml, värde 295 kr.

Hur deltar jag?

Den här gången vill jag att du berättar för mig hur den perfekta SPA-upplevelsen skulle se ut för dig. Skulle du göra den själv? På ett SPA? Något särskilt märke? Dofter? Musik? Ja, berätta hur det skulle kännas helt enkelt och få mig att vilja göra samma sak!

Skriv ditt svar i en kommentar till detta inlägg. Du har till och med 2 maj på dig.

Hur utses vinnaren?

En vinnare väljs av mig utifrån den bästa motiveringen bland alla bidrag som inkommit innan tävlingstidens slut. Tävlingen är öppen för alla med svensk postadress och endast ett bidrag per person. Se bloggens generella tävlingsregler här. Vinnaren har 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet innan ny vinnare dras osv. Vänligen notera att jag ej har möjlighet att ersätta skador som uppkommer under postens leverans eller om vinsten ej kommer fram.

Tävlingen är avslutad och vinnaren kontaktad.

Relaterade inlägg

 • ada 29 april, 2013 at 12:48

  den perfekta spa upplevelsen är hemma. jag skulle göra en egen ansiktsmask och koppla av med godis och musik

 • B R O W N S U G A R 29 april, 2013 at 22:31

  Den perfekta Spa upplevelsen för mig skulle vara på ett lyxigt spa med vit & fräsch inredning med massa doftljus & färska blommor. Jag skulle först plaska lite i poolen & avnjuta ett gott glas champange i relaxen. Därefter skulle jag få en helkropps massage med oljan Sothys Nourishing Body Elixir med doften Orange blossom & Cedar Wood. Så himla lyxig doft! Musiken får gärna vara klassisk. Därefter skulle jag få en ansiktsbehandling med hela kittet (rengöring, massage, mask) Efteråt skulle jag tassa ut ur behandlingsrummet & känna mig som en ny människa!

 • Jessica Hellström 4 maj, 2013 at 10:50

  Den perfekta SPA-upplevelsenblir på en kryssning med världens bästa tjejgäng, bada pool, bastu, massage, ansiktsbehandlingar och goda drinkar med tilltugg – gärna med den populäraste popmusiken i högtalarna lågt och avslutar SPAdagen med manikyr och pedikyr – då kan vi gå ut och dansa och festa hela natten och känna oss gudomligt snygga och fräscha!

 • Reklam