Naglar

Swatches OPI Euro Centrale – del 1

17 januari, 2013

Här kommer första delen av nagellacken från Euro Centrale-kollektionen. Del två hittar du här. På samtliga bilder har jag lagt två lager även om de tre mörka faktiskt blir täckande med ett enda lager. Formulan var lätt att jobba med och pigmenteringen var bra.

Mina favoriter ur den här gruppen är definitivt pastelliga You’re Such a BudaPest och den aningens lilatonade marinblå OPI…Eurso Euro.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

opi_myvampireisbuff

My Vampire is Buff – äggskalsvitt krämlack. En vit färg som inte ser så dum ut trots att den inte är klarvit. Den ger inte känslan av nikotinnaglar vilket är mycket positivt.

opi_youresuchabudapest

You’re Such a Budapest – på engelska skulle färgen kallas periwinkle, men vi får väl säga en blandning mellan blått och lila. En blåtonad lavendel. Denna har ett mycket diskret och finmalt gnistrande skimmer som är knappt synbart på nageln.

opi_opieursoeuro

OPI…Eurso Euro – ett mörkt marinblått krämlack med en aningens lila ton. Tillräckligt ljust för att det inte ska se svart ut men tillräckligt mörkt för att fortfarande vara lite vampigt. Det här namnet tog det ett bra tag innan jag förstod vad de hade lekt med för ord, ”You’re so euro”.

opi_vanttobitemyneck

Vant to Bite My Neck? – Ett mörkt och vampigt druvlila krämlack som drar åt det kalla hållet. Fin färg men känns mer som en höstfärg.

opi_isawyousawwesawwarzaw

I Saw…U Saw…We Saw…Warzaw – ännu ett blått krämlack, detta drar dock mer åt det sjögröna hållet och ser man det på egen hand kan detta också passera som marinblått. Detta och OPI…Eurso Euro är lika, men ändå inte och båda är värda att kolla in.

opi_cantfindmyczechbook

Can’t Find My Czechbook – en smutsig turkosblå pastell som var enormt svår att fånga på bild. Min kamera ville få den till klarblå men det är mer som duvblått med en släng av turkost. Fin men känns inte så speciell längre. Turkost har jag redan sett i flera år.

Euro Centrale finns i butik från vecka 5 och har ett rekommenderat pris på 150 kr, 15 ml.

Är det någon av dessa färger som lockar dig?

Relaterade inlägg

2 kommentarer

  • Svara Johanna (Jolimas sminkblogg) 17 januari, 2013 at 16:39

    Gud så fina, jag vill ha allihopa!

  • Svara Sminkan 18 januari, 2013 at 19:58

    jag måste nog spana på dem i butik vilket är sjukt irriterande för jag tänkte köpa dem jag vill ha innan portohöjningen i USA. Det blir kanske inte ett enda lack ur den här kollektionen. :(

  • Lämna ett svar

    Reklam