Naglar

Swatches OPI Euro Centrale – del 2

17 januari, 2013

Här är andra delen av swatches på Euro Centrale-kollektionen. Del ett hittar du här. På samtliga bilder har jag lagt två lager och både applicering och pigmentering var bra.

Mina favoriter ur den här gruppen är det rosa Suzi’s Hungary Again och guldskimrande OY – Another Polish Joke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

opi_suzishungaryagain

Suzi’s Hungary Again – en härlig rosa med mycket finmalt silverskimmer som knappt syns men lyfter lacket från att vara helt platt. Påminner om en tidigare OPI-favorit, nämligen Flower to Flower från Summer Flutter-kollektionen 2010. Denna är dock mycket mer diskret och lite mer varmtonad.

opi_mypaprikaishotterthanyours

My Paprika is Hotter Than Yours! – ett ljust tomatrött krämlack med svagt svagt skimmer som endast är synbart på väldigt nära håll. En fin men inte unik färg.

opi_awomanspragueative

A Womans Prague-ative – ett bronzigt lack med större metalliska skimmerflagor som drar något åt det röda hållet. Påminner mycket om Rising Star som kom med Burlesque-kollektionen 2010.

opi_handsoffmykielbasa

Hands Off My Kielbasa – som en blandning mellan laxrosa och en bronsig brun med pärlemoreffekt och svaga penseldrag som stannar kvar. Varken min favoritfärg eller finish tyvärr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Polka.com – enda glitterlacket i kollektionen. Består av rosa och blått miniglitter samt större glitter i rosa, blått och turkost. Detta blir förmodligen det nagellack som säljer slut först.

opi_oyanotherpolishjoke

OY – Another Polish Joke! – ett gulbaserat finmalet guldskimmer i en skir guldig bas som förmodligen kräver tre eller fyra lager för att täcka helt så det lämpar sig bäst som layering. Jag blev förvånad över hur fint det blev på nageln för i flaskan var det lite avskräckande eftersom det ser så gult ut. Jag gillar ju allt med guldskimmer så det här är en given favorit.

Euro Centrale finns i butik från vecka 5 och har ett rekommenderat pris på 150 kr, 15 ml.

Är det någon av dessa färger som lockar dig?

Relaterade inlägg

3 kommentarer

  • Svara kerstin 17 januari, 2013 at 19:48

    Attans, så gott som hela gänget lockar mig…

  • Svara Sminkan 18 januari, 2013 at 19:55

    Tack och lov kanske jag kan hoppa över Polka.com. Den är rätt lik ett annat lack jag har. Tror det är de blå som blir svårast att motstå för mig, resten är inte jättespännande i mina ögon.

  • Lämna ett svar

    Reklam