Hår

Suverän texturspray för uppsättningar och flätor från Redken

28 juni, 2016

Hej på er! Jag tog visst en oplanerad bloggpaus och än vet jag inte om jag är tillbaka till hundra procent. Försöker hitta ork och intresse för att få till bloggposter om det jag gillat och inte gillat på sistone men det tar alltid stopp någonstans. Vi kan väl säga att bloggen tar sommarlov och uppdateras sporadiskt och att jag ska försöka bli bättre på att lägga upp mer på Instagram istället. För intresset för skönhet har inte försvunnit helt – det är bara själva genomförandet från tanke till text och bild som hackar. I hope to be back soon.

redken-quick-tease-15

Nåväl, idag tänkte jag bara kort berätta om en texturspray som jag gillat och använt väldigt mycket på sistone. Mitt hår är typiskt skandinaviskt med tunna flygiga hårstrån och vill gärna leta sig ut från uppsättningar och flätor – som jag varit så inne på den senaste tiden. Men sen jag började använda Redkens Quick Tease 15 Finishing Spray. Som namnet antyder är den framtagen för att användas vid tupering men jag sprayar på den när jag är klar med min uppsättning och då håller sig alla små hårstrån på plats utan att det ser sprayat ut. Eller så sprayar jag lite i håret och borstar ut det innan jag börjar med min fläta. Mitt hår har väl sällan sett så icke-frissigt ut. Och frisyrerna håller och håller och håller.

Produkten torkar fort och ytan blir lite stel men inte så att det ser sprayat ut som sagt. Tyvärr är den ganska starkt parfymerad och lite av doften sitter kvar hela dagen om jag luktar på håret. Så är du känslig eller petig när det gäller dofter kanske du bör testa innan eventuellt köp. Jag är trots det väldigt nöjd med sprayen.

Så här beskrivs den hos Lyko:

 • Passar alla hårtyper
 • Extra precision med horisontellt munstycke
 • Volym och rootlift
 • Matt finish och textur för tuperad effekt
 • Stadga, grepp och fixering
 • Lång hållbarhet

Spraya 20-30 cm på torrt hår för matt finish eller direkt i hårbotten för rootlift-effekt.

Nu blev det här visst inte ett kort inlägg, men så blir det lätt när fingrarna väl börjar dansa över tangentbordet. Jag håller tummarna för att det fortsätter så här! Trevlig sommar på er!

redken-quick-tease-15-2

Köpinformation

Redken Quick Tease 15 Finishing Spray kostar ca 249 kr, 250 ml och finns att köpa hos bland annat Lyko, Eleven och frisörsalonger.

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Emma 29 juni, 2016 at 21:50

  Hej! Har du provat Orbies Aprés Beach Wave & Shine? Den är svindyr men skulle vilja testa, tänkte om den är jämförbar med Redken ovan.

  • Svara Emelie 14 juli, 2016 at 18:33

   Nej jag har tyvärr inte testat den. Men jag håller med om att den är dyr.

  Lämna ett svar

  Reklam