Hår

Sommarnyheter från Waterclouds

20 april, 2010

Lagom till att jag berättat om min favoritprodukt Salt Water Spray från H&M kommer Waterclouds med en liknande produkt: Ocean Mist Volume Spray. Kan det måhända vara en stark utmanare till den från H&M?

En annan nyhet från samma märke är Halo Slippery Zerum, ett silikonserum med en långverkande antistatisk effekt som ger håret glans och lyster. Jag är ingen storanvändare av silikonserum just eftersom jag tycker det är svårt att veta om de är urtvättade eller ej efter schamponering. Men jag använder faktiskt ett i dagsläget (som jag inte hunnit skriva om än) och därav vore det ju lite kul med en jämförelse. Det var någon i kommentarerna som önskade tillbaka kategorin Duellen och visst skulle det här kunna passa in där? I Duellen ställer jag två liknande produkter bredvid varandra och jämför dem på ett antal punkter. Vad tror ni om det?

Jag visste förresten inte om detta tidigare, men Waterclouds produkter är tillverkade med så lite vatten som möjligt för att det ska bli högre koncentration av de vårdande ämnena. Det kan vara intressant att veta. Dock är vatten första ingrediens i Ocean Mist, men det är ju inte så konstigt då det är en slags saltvattenspray. Eller hur?

Sprayen kostar 100 kr/150 ml och serumet 160 kr/30 ml. Dessa produkter från Waterclouds tillhör Silver Edition Professional Line och säljs hos utvalda frisörsalonger, en lista kan du hitta här. Det finns också en linje som heter White Edition Original Line som säljs hos bland annat Kicks och Åhléns.

Relaterade inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar

Reklam