Shopping

Skönhetsshoppingen i London

20 november, 2016

Jag hann med lite skönhetsshopping när jag var i London med Daisy Beauty förra helgen och jag hade siktet inställt på Liberty, Space NK och Boots. Och jag lyckades faktiskt hitta allt jag var ute efter, och lite till då såklart…ehum.

londonshopping

Hourglass

På Liberty shoppade jag mest och hann bland annat med ett besök i Hourglass-disken. Jag var från början ute efter ett till lystergivande puder men i en annan färg än de jag har i min palett sedan tidigare. Men jag hittade inget som föll mig i smaken utan impulsköpte istället den nya Seamless Finish Foundation Stick (£42)och en travel size av Mineral Primer (£20) som ska verka nedmattande men inte uttorkande. Jag har redan hunnit testa foundationen några gånger och är riktigt förtjust!

hourglass-mineral-primer-foundation-stick

Surratt

Inköpet av Surratt Relevée Lash Curler (£22) skyller jag helt och hållet på Kicki som tycker den är snäppet bättre än Shu Uemura och Shiseido. Upp till bevis säger jag bara. Jag har Shiseidos sedan tidigare så här kommer det bli en passande duell.

surratt-eye-lash-curler

Bella Freud & Kai

Ända sedan jag var i Australien för nästan ett år sedan har jag grämt mig över att jag inte köpte två parfymer som jag föll för när jag var i Sydney. Jag är en sucker för vita blommor i parfymer och har inte kunnat släppa Bella Freud Je t’aime Jane och Kai ur tankarna sedan dess.

Dessa märken är svåra att få tag på i Europa men jag snokade reda på att de båda såldes på Liberty i London. Jag blev nästan förtvivlad när den första säljaren jag frågade sa att de slutat ta in Kai. Förtvivlan övergick i hopp när hon började luska runt bland sina kollegor till att bli ren och skär glädje när hon visade mig till en undangömd hylla inne på varuhuset där det stod några produkter från Kai. Så nu har jag äntligen dem båda två i min ägo.

bella-freud-je-taime-jane kai-perfume

Becca

Becca var ett annat märke jag var nyfiken på att spana in ordentligt IRL och därför besökte jag en Space NK-butik (de har även en webbshop som skickar till Sverige) för att klämma, känna och swatcha. Jag var främst ute efter en highlighter och riktigt nyfiken på hur Jaclyn Hills Champagne Pop skulle te sig på min hud. Den var riktigt fin men aningens för mörk för min smak så jag slog istället till på en Shimmering Skin Perfector Pressed (£32) i färgen Moonstone som är den näst ljusaste i sortimentet.

becca-moonstone

Boots No7

Vilket ställe är väl bättre att shoppa smink från No7 än på Boots i England? Jag är ju som bekant oerhört nöjd med deras Stay Perfect Foundation (£16.50)och har snart gjort slut på en hel flaska (och det händer inte ofta kan jag säga!). Därför ville jag fylla på med en ny flaska och i en ny färg. Jag valde färgen Warm Ivory som ligger i princip mitt emellan Calico och Beige som jag har haft innan.

Dessutom passade jag på att köpa två av deras andra foundations som jag ännu inte sett i Sverige. Instant Radiance Foundaation (£12.50) har medel täckning och ska ge lyster till trött och stressad hud, samt Airbrush Away Foundation (£14.50) som slätar ut fina linjer och porer för en sammetslen finish.

boots-no7-foundations

Wet Brush

Jag har flera Wet Brush sedan tidigare och det här är hårborstarna som fick mig att slänga ut min favorit sedan länge – Tangle Teezer. Den här Detangling Wet Brush (£12) var ett spontaninköp eftersom den verkade vara annorlunda än de tre borstar jag har sedan tidigare. Men nu när jag jämfört dem vet jag inte om det är någon egentlig skillnad. Borststråna ser likadana ut men möjligtvis är de något mjukare på den här nya. Det tål att forskas lite i. Men hur som helst är jag nöjd med inköpet, för jag behövde en fjärde borste att ha eh…bredvid soffan.

wet-brush-detangle

Det var allt i skönhetsväg jag shoppade i London. Är det något ni är särskilt nyfikna på, hojta till så försöker jag skriva om det så fort jag testat det ordentligt.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam