Hår Naglar

Skönhetsklapparna från förra året

3 januari, 2011

Vet ni? Jag har köpt mig en minidator (en HP Mini 110-3110EO för den intresserade) så att jag förhoppningsvis kan bli lite bättre på att blogga när jag inte är hemma. Jag håller tummarna för att blogglusten kommer tillbaka lite bara av tanken på att det är lätt att göra ett blogginlägg trots att jag inte har min stora dator med mig. Nu i veckan hade jag exempelvis tänkt mig hinna swatcha första halvan av OPIs Texaskollektion och dessutom presentera min lista över skönhetsfavoriterna år 2010.

Jag tänkte dock börja året med att berätta om de skönhetsrelaterade julklappar jag fick förra året. Jag hade inte önskat mig så mycket – men jag fick det jag helst ville ha: en Wavemaker från OBH Nordica Björn Axén. Jag har läst lite om den på bloggar under hösten och blev övertygad om att med en sån vågtång skulle till och med bekväma jag orka fixa med håret. Självklart har jag redan hunnit testa den och jag är supernöjd. Kommer skriva lite mer utförligt om den senare när jag testat den lite mer.

vagtang.jpg

Något jag också fick, då min pappas sambo snappat upp mitt intresse för nagellack, var just två fina nagellack från Artistry (ett märke från Amway). Ett skirt orange med guldskimmer (jag älskar allt med guldskimmer) och ett mörkare rödlila med silvrigt glassfleckskimmer. Båda är riktigt snygga men hur bra de sitter vet jag inte ännu då jag inte hunnit måla med dem än. Min lista över otestade nagellack är väldigt lång för tillfället kan jag meddela…

Utöver dessa julklappar fick jag även presentkort på en ansiktsbehandling som jag ser fram emot att få skämma bort mig själv med.

artistry_summernights.jpg

Artistry Nail Color i färgen Summer Nights.

artistry_passion.jpg

Passion.

Relaterade inlägg

8 kommentarer

 • Svara Josephine 4 januari, 2011 at 10:59

  Härliga klappar! Jag fick också presentkort på en ansiktsbehandling, ska bli så skönt att skämma bort sig själv. God fortsättning på dig! :)

  • Svara Emelie 7 januari, 2011 at 11:18

   Ja man behöver skämma bort sig själv lite ibland :) Detsamma till dig!

 • Svara Anna / Mrs Dolittle 4 januari, 2011 at 13:50

  Artistrys nagellack håller mycket hög kvalitet, så jag tror du blir nöjd med dina. Snygga färger var det också!

  • Svara Emelie 7 januari, 2011 at 11:19

   Det låter bra :) Och färgerna är ju fina så jag tror inte jag blir besviken.

 • Svara Helena 4 januari, 2011 at 18:57

  Jag är så nyfiken på våg-tången! Jag ruttnar på att stå med locktången vilket gör att jag allt för sällan stylar mig själv…

  • Svara Emelie 7 januari, 2011 at 11:20

   Den här gör väldigt stor skillnad kan jag säga! Kommer nog aldrig gå tillbaka till min vanliga locktång om det inte specifikt är korkskruvar jag vill ha.

 • Svara Kajalpennan 10 januari, 2011 at 08:03

  Jag gör ofta så att jag fotar och pillar med bilderna hemma och laddar upp dem till WP sen gör jag själva inlägget på väg till jobbet (med tåg) på jobbdatorn. Funkar för mig och jag får lite avbrott i jobbandet

  • Svara Emelie 13 januari, 2011 at 13:20

   Jag har inte tillgång till någon dator på jobbet så kan inte blogga därifrån.

  Lämna ett svar

  Reklam