Kroppsvård

Skönhetsgott från The Body Shop

7 januari, 2010

thebs

Jösses vad kallt det har varit de senaste dagarna! Jag var glad att min bil startade i -22° när jag skulle till jobbet mitt i natten.

Och för att komma till det skönhetsrelaterade – den extrema kylan är verkligen påfrestande för min hud. Ansiktet klarar sig ganska bra om jag smörjer med Lushs Skin Nanny varje kväll. När det är mildare väder räcker det med ett par gånger i veckan men på sistone har jag använt den varje dag. För händerna behövde jag något riktigt återfettande och mjukgörande och efter att ha läst så mycket bra om The Body Shops Hemp Hand Protector, bland annat hos Sublim, så slog jag till på en egen tub. Det blev en stor eftersom det var den enda som fanns kvar i butiken. Vilket får mig att undra: är det så många som läser skönhetsbloggar? :)

För huden ville jag ha något nytt och The Body Shops bodybutters är favoriter här hemma. Den här gången blev det för första gången kokos som jag gått och spanat på många gånger. Den luktar verkligen sommar, sol och bad! Jag tror inte jag behöver recensera det här body buttret, jag har redan skrivit om mangoversionen och jag gillar de flesta sorterna skarpt. Däremot kommer jag att recensera Hemp Hand Protector så snart jag testat den ordentligt.

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Paula 7 januari, 2010 at 22:39

  handkrämen är sjukt bra måste jag säga! jag tyckte inte alls om doften från början men vande mig eftersom den var så sjukt bra och nu tycker jag om den jättemycket men använder den helst på natten eftersom det tar lite längre tid innan den går in i huden..

 • Svara Maggie Makeup Addict 8 januari, 2010 at 05:35

  Aaaaaaaaaaaaaaargh! Nu blir jag sa avis. Har i Shanghai finns varken TBS eller Lush! Jag BEHOVER handla av dem ju! *yla*

 • Svara Linda 10 januari, 2010 at 19:33

  Den där handkrämen gillar jag verkligen. Hoppas du gillar den nu då du har så stor tub;)

 • Svara Emelie 23 januari, 2010 at 22:51

  Paula> Nej jag har inte heller gillat doften men nu börjar jag vänja mig vid den. Använder den flera gånger om dagen.

  Maggie> Va, har de inte TBS?! Jag kan hjälpa dig att handla om du vill.

  Linda> Haha ja det hoppas jag med. Och det blir nog inga problem att göra av med den. Den går bokstavligen tala åt som smör.

 • Lämna ett svar

  Reklam