Makeup

Sista minuten glittertips: IsaDora Glitter Lash & Brow

30 december, 2015

Julen bara svischade förbi och imorgon är vi redan framme vid årets sista dag. Och oavsett vad ni har för planer finns det ingen kväll som känns så rätt för glitter. Om man inte vill gå all-in med packat glitter på ögonlocken (eller i hela ansiktet som det antagligen hade blivit för yours truly) finns det en del knep eller produkter att ta till för att få glittret att sitta där det ska.

isadora-glitter-lash-and-brow-gel

IsaDora Glitter Lash & Brow är glitter i en transparent gel-bas som kan appliceras på ögonfransarna eller ögonbrynen. Det står inte uttryckligen att de är till för ögonlocken men jag har testat och det satt riktigt bra. Det här är mitt säkra bling-kort inför imorgon och det är bara att välja om man vill glittra i guld eller silver – eller varför inte både och? Less is more gäller inte på nyårsafton!

Gott nytt år på er alla! Vi ses nästa år och då börjar jag beta av 2015-års favoriter.

isadora-glitter-lash-and-brow-gel-swatch

Köpinformation

IsaDora Glitter Lash & Brow Brush-on gel glitter finns i guld och silver och kostar 119 kr, 2.2 ml.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Amanda 3 januari, 2016 at 00:51

  Åh men vilket grymt tips! Jag har letat efter en allt-i-allo produkt som funkar på både fransar och ögonlock. Ska definitivt testa denna. :)

  • Svara Emelie 12 januari, 2016 at 19:59

   Ja jag tyckte den här var riktigt smart. Löst glitter är snyggt men jag är allt för lat för att hålla på med det. Berätta gärna vad du tyckte om du har provat :)

  Lämna ett svar

  Reklam