Verktyg och borstar

Silisponge – den nya Beautyblendern?

3 december, 2016

Beautyblendern har varit omtalad länge och en favorit hos många. Många kopior har kommit men populariteten för den rosa lilla makeupsvampen har inte dalat. Förrän kanske nu.

silisponge-clear

Bildkälla: Mollycosmetics.

Silisponge är en mjuk ”svamp” av silikongel som till skillnad från vanliga svampar inte suger åt sig någon produkt. Mollycosmetics är en webbshop som säljer produkten och jag har sett flera av deras demonstrationsvideos på Instagram. Och Silisponge verkar fungera riktigt bra för att applicera flytande produkter som exempelvis foundation. Den suger inte åt sig nån produkt alls, vilket gör att sminkprodukterna räcker mycket längre, och tvättas enkelt ren med tvål och vatten. Därmed försvinner en av de största nackdelarna med en applikator i svampform – svårigheten att hålla den ren och fräsch.

Efterfrågan på produkten har varit enorm efter att nyheten fått rejäl spridning i sociala medier och nyligen sålde de slut på sin femte leverans. Men det kommer fler chanser att lägga vantarna på den här nya produkten, som jag tror kommer bli riktigt populär.

Produkten i sig är inte helt ny men Mollycosmetics är vad jag vet den första webbshoppen som säljer den i större mängd. Sparsam som jag är och för otålig för att vänta på nästa re-stock gav jag mig ut på internet i jakt på någon annan som säljer produkten. Jag fick napp hos en säljare på Aliexpress och la en beställning. Jag hoppas att det är samma eller åtminstone en likvärdig produkt jag får hem. Jag återkommer självklart med recension när jag fått hem mitt exemplar och har testat den.

Någon mer som är nyfiken på den här nya applikatorn?

Köpinformation

Silisponge finns att köpa hos Mollycosmetics för 12 USD styck men finns just nu till kampanjpriset 9.90 USD. Jag beställde min kopia(?) av den här säljaren på Aliexpress för 5.99 USD styck.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam