Shopping

Shoppat MAC Colour Craft

15 juli, 2009

Äntligen har Colour Craft släppts och jag knatade glad i hågen iväg till MAC-disken på NK. Det är så mycket från den här kollektionen som är snyggt och jag hade riktigt svårt att bestämma mig för vad jag skulle unna mig att köpa. Det blev till slut två rouge och ett läppstift. Fast nu när jag kommit hem och gottat mig i dessa vill jag såklart ha ännu mer!

Jag testade de trefärgade Mineralize Skinfinishes men tyckte att de var alldeles för glittriga för min del. De enfärgade var fina men jag tyckte inte de var så speciella. Förutom Sunny by Nature som skulle ha blivit ett perfekt solpuder. Den är jag faktiskt fortfarande sugen på.

Ögonskuggorna kollade jag knappt åt eftersom jag inte gillat någon av färgkombinationerna efter att jag sett bilder på dem. Läppglansen var fina och betydligt mer pigmenterade än de som kom med Sugarsweet.

maccc1

Min shopping idag.

Jag hade redan i förväg bestämt mig för att det mörka fuchsiafärgade Most Popular skulle med hem och jag blev inte besviken på det när jag swatchade så klart att det åkte ned i påsen. Det blev inte riktigt så skirt som jag sett på Temptalias swatcher, men jag gillar det ändå.

maccc2

maccc6

Det ser ganska ljust ut på bilden men jag upplever att det är mörkare IRL.

Sen fick även rougen Daft Pink och Improvise följa med hem. Jag hade gärna köpt flera men man kan ju inte få allt här i världen. Jag är väldigt nöjd med dessa färger och när jag kom hem och swatchade dem bredvid mitt första Mineralize rouge Dainty så såg jag att dessa var mer skimriga än de tidigare Mineralize rougen. Jag gillar dem dock väldigt mycket och därför är jag sugen på ännu fler. Gärna Fab-dabulous och/eller Hand Finish.

maccc3

Daft Pink.

maccc4

Improvise.

maccc5

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Lackoholic 15 juli, 2009 at 18:31

  Åh vad snyggt läppstiftet var på dig! Hallonmun =)

 • Svara Makeuponista 15 juli, 2009 at 21:24

  Gillade stiftet, superfint! =)

 • Svara glamqueen 16 juli, 2009 at 01:48

  läppisen var ju fantastiskt fin, den måste jag ju också testa! rougen var söta, det syns tydligt att de har mer skimmer än Dainty, nyfiken på hur skimriga de är på.

 • Svara Emelie 16 juli, 2009 at 20:59

  Lackoholic> Ja det var precis vad jag tänkte också. Gillar den färgen :)

  Makeuponista> Ja men visst är det fint :)

  Glamqueen> De är ganska skimriga på också, mycket mer än de gamla mineralize rougen. Både gillar och ogillar det.

 • Svara Des 16 juli, 2009 at 21:49

  Vad bra att du skrev att rougen var skimriga, då behöver jag inte fundera på om jag vill ha ett eller inte. Gillar nämligen inte skimmer i rouge. :)

 • Lämna ett svar

  Reklam