Shopping

Shoppa MIYO hos Nelly

3 oktober, 2012

Under hela den här veckan har Nelly fri frakt och då kan man bland annat passa på att shoppa lite grejer från MIYO. Prislappen ligger på 39-59 kr och det finns både nagellack, ögonskuggor, läppglans och foundations i sortimentet. Färg finns det gott om bland produkterna så det är ett gyllene tillfälle att utöka garderoben med lite maffigare nyanser nu till hösten.

”Färger, kvalitet, mode och fantastiska priser! MIYO är ett komplett kosmetiksortiment som äntrar den svenska marknaden under första halvan av 2012. Vi lägger mycket fokus på kvalitet, färg och priser som passar alla plånböcker. Man ska kunna slösa med MIYO, unna sig många ögonskuggor och få chansen att vara kreativ!” Tradebanco.

Jag har själv inte testat något från MIYO (än kan tilläggas) men både Lipglossbitch, Fröken Rosa och Purity har provat flera av grejerna och det har varit övervägande positiva omdömen. Mitt problem nu är inte om jag ska slå till på något utan att begränsa mig. Ett tips om du vill se bättre bilder är att klicka dig vidare inom de olika kategorierna här. Där finns riktigt bra bilder på bland annat ögonskuggorna och läppglansen.

Har ni testat något från MIYO eller är det något som lockar nu?

Förutom Nelly kan man även hitta MIYO hos Eleven och Lyko.

* inlägget innehåller affliatelänkar.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Sara 4 oktober, 2012 at 15:34

  Missa inte att Tradebanco som bland annat har MIYO finns på Instagram! @tradebanco heter dem – massa roliga bilder!

  • Svara Emelie 8 oktober, 2012 at 19:30

   Ja de har en del fina bilder. Bland annat på ögonskuggorna.

  Lämna ett svar

  Reklam