P'ssion Personligt

Semestern är över och allvaret har börjat igen

4 augusti, 2008

Den senaste veckan har jag jobbat precis varenda dag och det känns i kroppen som har fått tagit en del stryk. Fötterna har känts som betongklumpar jag har släpat mig hem med varje kväll och det har värkt i varje vrå av kroppen. Men – nu är det dags för skolstart igen och jag kommer förmodligen inte vara lika trött om dagarna, vilket innebär att det kommer bli mer bloggat. Yay!

För tro inte att jag har glömt bort bloggen, eller att jag inte har sminkat mig under den torrperiod som har varit på P’ssion. Jag har några EOTD, LOTD och NOTD att visa upp och dessutom jobbar jag med några längre inlägg (som aldrig tycks vilja bli klara….men men det är en annan historia).

Framöver kommer jag bland annat att recensera schampo och balsam från Simply Organic och ansiktskrämen från Cliniderm samt visa upp fler av sakerna som jag köpte i Berlin. Kom gärna med önskemål om det är något särskilt från den resan som ni vill se – jag har ju som sagt en del saker kvar att prova och visa.

Tills dess en konstig bild på min knasiga katt som verkade sova gott i den här positionen.

Relaterade inlägg

10 kommentarer

 • Svara inthemake 4 augusti, 2008 at 11:00

  Men så härligt att du är utsliten efter semestern hihiii…..tur man har ett jobb där man kan vila upp sig :))

 • Svara Storm 4 augusti, 2008 at 19:38

  åh, den där kattmagen får man verkligen lust att borra in ansiktet i :D

 • Svara Linda 5 augusti, 2008 at 00:46

  Åh en sån söt liten kissekatt :o)

 • Svara Sminkan 5 augusti, 2008 at 09:37

  Aw! vilken sötnos hon är! Och vilket sött hjärta hon har under hakan!

 • Svara Kajalpennan 5 augusti, 2008 at 11:44

  Sådär låg min bebis med. Oftast i sängen eller på golvet

 • Svara MLY 5 augusti, 2008 at 21:59

  Nejmen guuud, vilken liten sötnos, kelvänligt material måste jag säga :D
  ser fram emot recensioner och massa härliga bilder att gotta sig i.

 • Svara CrazyNails 6 augusti, 2008 at 18:23

  Vilken heltokig katt:)
  Väntar spänt på recentionerna.

 • Svara Badbomben 6 augusti, 2008 at 21:37

  Söt knasboll katten din!:)

 • Svara Sanna 7 augusti, 2008 at 13:08

  Awww så gudomligt söt hon är!

 • Svara Emelie 9 augusti, 2008 at 15:51

  inthemake> Haha eller hur, borde vara tvärt om ju.

  Storm> Ja det vill man verkligen!

  Linda> Ja hon är jättegullig.

  Sminkan> Haha det hade jag inte tänkt på innan, att det är ett hjärta. Brukar liksom inte se henne från den vinkeln.

  Kajalpennan> Det är så sött när de gör det.

  MLY> Jo det kommer snart :)

  Crazynails> Jo tokig är hon allt.

  Badbomben> Ja ibland är det gulligt att hon är knasig, ibland inte. Som halv fem på morgonen hehe.

  Sanna> Ja visst är hon :)

 • Lämna ett svar

  Reklam