Hår

Reparerande presenter från Joico och Redken

17 april, 2015

joico-kpak-redken-anti-snap

Idag kunde jag äntligen hämta ut en försenad födelsedagspresent som fastnat i tullen med momspåslag som följd. Eftersom jag inte har klippt mig på över ett år (!) och drar mig för att gå och göra något åt det kände jag att jag ville prova några reparerande produkter för håret.

Mitt hår börjar bli slitet och se lite ojämnt ut men det är inte alls så slitet som man skulle kunna tro efter ett års frånvaro hos en frisör. Jag tvättar det max två till tre gånger i veckan och använder sällan värmestyling och dessutom har jag det ofta uppsatt i knut eller hästsvans. Men som sagt, det börjar bli lite flikigt och slitet och för att se hur länge jag kan gå utan att klippa mig satsar jag nu på extra vårdande och reparerande produkter. Joicos K-pakserie är speciellt känd för inpackningen Deep-Penetrating Reconstructor och Redkens Extreme Anti-snap är en annan produkt som är återkommande när man googlar produkter för skadat hår.

Jag hade turen att fynda ett litet paket med fyra 100 ml förpackningar vardera av Joicos K-pak hos Feelunique. Det innehåller schampo, balsam, Deep-Penetrating Reconstructor och Intense Hydrator som också verkar vara en inpackning. Och Redkens Anti-snap var inte dyr den heller. Jag tror banne mig att jag ska duscha och tvätta håret redan idag så att jag får börja testa dem.

joico-kpak

redken-extreme-anti-snap

Är det någon av er som har testat dessa produkter?

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Cissi 18 april, 2015 at 08:52

  Jag gör likadant :D, klipper mig sällan och lägger de pengarna på hårvård. Har växt ned till midjan nu så nån effekt har det ju. Har testat allt du köpt och det är bra grejer. Mitt hår behöver mycket mer fukt när det är långt dock, vräker på med supertunga inpackningar här. Ha en fin dag!

  • Svara Emelie 20 april, 2015 at 14:37

   Då är jag inte ensam om det haha. Hoppas att de funkar lika bra på mig som för dig.

 • Svara Lackert 19 april, 2015 at 15:53

  Hoppas det fungerar bra. Inte testat nåt av det men just anti-snap har jag hört bra om och den tycker ju alltid upp :) Klipper mej åxå väldigt sällan och kör med mycket oljor, inpackningar mm

  • Svara Emelie 20 april, 2015 at 14:41

   Ja med inpackningar och sådant kan man komma långt :)

  Lämna ett svar

  Reklam