Makeup

Recension: Yves Rocher Waterproof Eye Pencil

14 oktober, 2012

Det här är en riktig goding som hamnat i skymundan trots att det är en väldigt bra produkt och något som jag använt flitigt sedan jag fick dem i ett utskick förra året. Yves Rocher Waterproof Eye Pencil (direktlänk), eller vattenfast kajal som den heter på den svenska hemsidan, är en av de få kajalpennor som lyckats hålla sig kvar på vattenlinjen en hel dag. Eftersom det är en slemhinna man målar på är det rätt självklart att det är en yta som är svår att fästa färg på – men denna kajal klarar det galant. Vissa färger bättre än andra ska dock tilläggas.

Jag har för närvarande fem av de sex färgerna varav de med bäst hållbarhet är den svarta och turkosa. De andra är också bra men håller inte riktigt lika länge. Den svarta och turkosa håller hands down i minst 8 timmar, oftast längre än så. Eftersom det är en produkt som används på sköra delar runt ögat är det skönt att veta att konsistensen på kajalen är mjuk och man behöver inte trycka hårt för att få fram färg. Kajalen skruvas dessutom fram så ingen vässning behövs. Skulle du dock vilja vässa spetsen så finns en inbyggd vässare i bakkant på pennan. Priset då? Jo, låga 69 kr styck.

01 Svart, 02 Blå, 03 Grön, 05 Turkos, 06 Koppar.

Betyg: 5/5
Köpa igen? Ja
Pris: 69 kr st
Var? hos Yves Rocher.se eller i en av deras butiker.

Psst…jag har faktiskt dubbletter av den svarta så håll utkik efter en liten tävling inom kort!

Köpinformation

Yves Rocher Waterproof Eye Pencil är en uppskruvbar kajalpenna med vässare i slutet av pennan. Den finns för närvarande i sex olika färger och har ett rekommenderat pris på 69 kr (0,3 g). Du kan handla produkten i Yves Rochers webbshop eller i några av de fysiska butiker de har på ett fåtal platser i Sverige.

* inlägget innehåller affliatelänkar.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam