Makeup Recension

Recension: Yves Rocher Sexy Pulp Ultra Volume Mascara

1 april, 2013

I höstas beställde jag en miniversion av Sexy Pulp Mascara från Yves Rocher och jag gillade den så mycket att jag köpte en fullversion för att kunna fortsätta testa. Jag köpte specialutgåva av mascaran som har en guldig hylsa istället för lila, men innehållet och priset är detsamma som med originalet.

yves_rocher_sexy_pulp_mascara

Så här skriver Yves Rocher om Sexy Pulp Ultra Volume Mascara:

Maximera volymen för en blick med äkta glamour. En rejäl borste, perfekt formad efter fransraden, ger volym åt varenda frans utan att formulan klumpar sig. Mascaran formar snyggt och bygger upp exceptionell volym utan att tynga ner. Maximal volym frans för frans som håller i 12 h.”

Borsten till Sexy Pulp är timglasformad, ganska stor och har tät borst. Formulan är krämig och varken för torr eller vattnig och den är lätt att applicera både på över- och undersidan av ögat. Jag tycker att den ger medium volym och även lite längd så den passar för er som vill ha lite mer volym till vardags men även till fest. Det som förvånade mig mest var den oerhört bra hållbarheten. Trots att det är en mascara som lätt tvättas bort med den vanliga rengöringen sitter den verkligen under tolv timmar utan att varken kladda eller fälla. Jag testade den i vintras under snöstorm och duggregn och inte en enda gång blev jag grå runt ögonen.

På bilderna nedan ser det ut som att mascaran klumpar sig men jag upplevde inte att den gjorde det förrän i slutet på sin livstid. Borsten ger fina och separerade ögonfransar och det här är definitivt en mascara jag kommer att köpa igen och ha som back-up de gånger när gräset visar sig inte vara så grönt på andra sidan.

yves-rocher-sexy-pulp-mascara-front-swatch

yves-rocher-sexy-pulp-mascara-swatch

Har du testat någon mascara från Yves Rocher?

Sammanfattning

 • Pris: 129 kr, 9 ml eller 30 kr, 2,5 ml. Finns i svart, brunt och blått. Borsten är lika stor i båda storlekarna.
 • Var: Yves Rochers butiker eller på yvesrocher.se.
 • Kortfattat: en budgetmascara som imponerar med sin långa hållbarhet och fina volym utan att klumpa. Passar både till vardags och fest. Plus för att den finns i resestorlek så att man kan testa den till lågt pris eller för att ha som reserv i handväskan.
 • Betyg: 4/5

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Aidas MakeUp 2 april, 2013 at 13:35

  Jag gillar verkligen dina sammanfattningar längst ned, så proffsigt! Kul att mascaran fungerade för dig, alla mascaror jag har beställt från YR har aldrig impat på mig. Har dock inte testat just denna =)

  • Svara Emelie 2 april, 2013 at 23:41

   Kul att du gillar det, tycker själv det är bra med en sammanfattning, det är inte alltid man orkar läsa all text trots att man är en skönhetsnörd ;) Jag har inte testat några andra mascaror från YR så kan heller inte säga om den här är så annorlunda men eftersom jag gillar den borde den ju vara det :)

  Lämna ett svar

  Reklam