Favoriter Hår Recension

Recension: Waterclouds Ocean Mist Volume Spray

20 maj, 2010

Den här produkten fick jag i ett pressutskick ganska precis i samma veva som jag äntligen kom mig för att berätta om min favoritsaltvattenspray från H&M. Jag tänkte att eftersom H&Ms spray fått 5/5 – hur skulle denna kunna leva upp till mina förväntningar.

Jag fick anledning till att helt omvärdera begreppet saltvattenspray när jag väl testat den här. Jag hade tänkt att det skulle vara något liknande som H&Ms variant – men jag fick något ännu bättre! Innan jag går in på vad jag gillar så mycket med den här sprayen kan jag säga att jag har använt den i princip varje dag sedan den kom i min ägo. Dvs. nästan precis en månad. Det är väldigt flitigt för någon som i vanliga fall knappt ens fönar håret och om än mindre använder stylingprodukter. Men den här – den är något utöver det vanliga.

Skillnaden mellan Waterclouds Ocean Mist och H&Ms saltvattenspray är väldigt stor. Waterclouds spray är mycket fylligare på något sätt. Jag får både volym och stadga med den här och den får faktiskt H&Ms variant att blekna i jämförelse. Jag använder denna istället för hårspray för att fästa små korta fjun som sticker ut när jag har hästsvans och jag använder den på överhåret för att få bort frizz och i rötterna för att få en torrschampoeffekt. Den här sprayen har kort och gott flertalet användningsområden och jag är mycket nöjd med dess prestation i samtliga.

Jag tycker fortfarande att H&Ms saltvattenspray är en bra budgetprodukt och därför får den ha kvar sitt höga betyg. Men om du vill ha the real thing – skaffa denna. Jag kommer ge bort min backup av H&Ms variant och bara köra på den här, som faktiskt inte är så dyr den heller. Dessutom luktar den väldigt gott. Och spraymunstycket ger en finfördelad mist, något som H&Ms inte riktigt klarar.

Betyg: 5/5
Köpa igen? Ja!
Pris: ca 100 kr/150 ml hos frisörer (sök frisör nära dig här) och en del onlineshoppar (bl.a. Style of Sweden)

Det här inlägget innehåller produktprov. Detta påverkar inte omdömet eller betyget av produkten. Vi accepterar inte betalning för inlägg i bloggen och garanterar inte en recension.

Om något är oklart eller om du vill veta mer om detta uppmanar vi dig att läsa vår policy.

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Helena 20 maj, 2010 at 22:17

  Köpte H&M’s spray och var int jätteimpad. Det kanske jag skulle bli av denna?

 • Svara makeupoholic 20 maj, 2010 at 22:17

  Åh, den låter ju jättebra! Jag har, precis som du, tänkt saltvattenspray som saltvattenspray – hur stor skillnad kan det vara? Den här måste jag köpa!

 • Svara peachgirl 20 maj, 2010 at 23:47

  Jag tycker den helt klart låter värd att testas! Har även ett litet trick angående just H&M sprayen; jag häller över i en flaska som har bättre munstycke – det är verkligen inte det bästa ”sprutet” i H&M-flaskan. Småflaskor med bättre sprayfördelning (och som funkar perfekt för resan) köpte jag på Åhlens, märket är MUJI och de kostar ca 20-30 kr beroende på storlek. Helt klart prisvärt!

 • Svara Andrea 21 maj, 2010 at 14:08

  Köper man det på Styles of Sweden kostar 150 ml alltså 149 kr med frakt.

  Köper man den på arnalids.se kostar det dock 195 kr m. frakt för 300 ml :D

 • Lämna ett svar

  Reklam